Steam Battlefield 2042 erişiminiz yok hatası nedir?

VeysiEmir

Femtopat
Daha fazla  
Steam üzerinden Battlefield 2042 satın aldım ama oyunu açınca aşağıdaki gibi bir uyarı veriyor. Ne yapmam lazım?

resim_2025-08-09_133920206.png

Daha önce EA hesabı bağlayıp daha sonrasında farklı bir EA hesabı bağlarsanız çıkar bu hata.
Steam’de > Ayarlar > Hesap bölümünden bağlı hesapları kontrol edin.
EA App’te > Ayarlar > Bağlı Hesaplar bölümünden de Steam bağlantısının olup olmadığını kontrol edin.
Yanlış hesap bağlıysa bağlantıyı kaldırıp doğru EA hesabına yeniden bağlayın.

Daha önce EA hesabı bağlayıp daha sonrasında farklı bir EA hesabı bağlarsanız çıkar bu hata.
Steam'de > ayarlar > hesap bölümünden bağlı hesapları kontrol edin.
EA App'te > ayarlar > bağlı hesaplar bölümünden de Steam bağlantısının olup olmadığını kontrol edin.

Steam'de > ayarlar > hesap bölümünden bağlı hesapları kontrol edin.
EA App'te > ayarlar > bağlı hesaplar bölümünden de Steam bağlantısının olup olmadığını kontrol edin.

Hesap bölümüne geldim ama bağlı hesaplara nereden bakacağım.

EA hesabı ve Steam hesabı bağlı değil mi?

Oyunu açtığımda ilk Steam hesabı ile bağlanmış bir hesap geliyor ama normal olarak EA appı açtığımda giriş yap sekmesi geliyor.

EA uygulamasını arkada tamamen kapatın, buradan bağlantı kaldırma sayfasına gidin, Steam'e bağlı görünen hesabı bul, bağlantıyı kaldır (unlink) yap.

Bayağı bir uğraştım beni oyun açılınca başka bir hasaba atıyordu ama o hesap benim Steam hesabım ile bağlıydı bir sürü şey yaptım en son hesabın bilgilerine ulaştım benim EA hesabımı biri çalmış yüskes ihtimal ile sonradan kendi Gmail'ini koyup şifreyi değiştirmiş her zaman kimliğimi doğrulamamı istiyor ve bilmediğim bir Gmail bağlanmış bu EA hesabına alta bütün detaylar var zaten ilk resimde benim Steam hesabımın bağlı olduğu hesap var.

resim_2025-08-09_144243410.png

resim_2025-08-09_144307722.png

resim_2025-08-09_144141615.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı