Battlefield 2042 oynamaya değer mi?

chamvio

Hectopat
Yer
Lindórinand.
Merhabalar,

Biliyorsunuz ki Battlefield 2042 19 Kasım'da resmen piyasaya sunuluyor. Kendim EA Play Pro üyesi olduğumdan oyuna erişimim mevcut. Sizce oyun oynamaya değer mi? Birçok oyuncu oyunu hayal kırıklığı olarak görüyor ki bu şekilde gören oyuncuların büyük bir kısmı beta oyuncuları. Sizce de bu şekilde mi? Keyifli bir deneyim sunar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

Biliyorsunuz ki Battlefield 2042 19 Kasım'da resmen piyasaya sunuluyor. Kendim EA Play Pro üyesi olduğumdan oyuna erişimim mevcut. Sizce oyun oynamaya değer mi? Birçok oyuncu oyunu hayal kırıklığı olarak görüyor ki bu şekilde gören oyuncuların büyük bir kısmı beta oyuncuları. Sizce de bu şekilde mi? Keyifli bir deneyim sunar mı?
Bende 10 saatlik erişim hakkı var. Ben şahsen deneyeceğim. Dün oyunu yüklemiştim. Bugün de oynayacağım. Bence deneyin beğenmezseniz de en azından aklınızda kalmamış olur.

Merhabalar,

Call of Duty oynanışını seviyorsanız oynanabilir ama optimizasyon berbat

Bende 10 saatlik erişim hakkı var. Ben şahsen deneyeceğim. Dün oyunu yüklemiştim. Bugün de oynayacağım. Bence deneyin beğenmezseniz de en azından aklınızda kalmamış olur.
Aslında sorun oyunun boyutundan kaynaklı. İndirme hızımdan dolayı ortalama 10-12 saat gibi bir sürede inecek ve bunun sonrasında hayal kırıklığı yaşamak istemem. :D
Call of Duty oynanışını seviyorsanız oynanabilir ama optimizasyon berbat
Denediniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı