Battlefield 2042 vs BattleBit Remastered

volkan12q

Kilopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar yeni bir sistem aldım iyi bir sistem ve Battlefield 2042 alacaktım fakat 600 TL'yi görünce hevesim kaçtı, sonra BattleBit'i gördüm ve herkes övüyordu fakat videolardan izleyince o kadar etkilenmedim ben şahsen, belki oynamadım diyedir. 1 haftaya maaşım yatacak sizin tercihiniz ne olurdu? Açıkçası grafiği de önem veriyorum, 2042 alsam pişman olur muyum veya yakın bir tarihte indirime girer mi acaba?

Arkadaşlar yeni bir sistem aldım iyi bir sistem ve Battlefield 2042 alacaktım fakat 600 TL'yi görünce hevesim kaçtı, sonra BattleBit'i gördüm ve herkes övüyordu fakat videolardan izleyince o kadar etkilenmedim ben şahsen, belki oynamadım diyedir. 1 haftaya maaşım yatacak sizin tercihiniz ne olurdu? Açıkçası grafiği de önem veriyorum, 2042 alsam pişman olur muyum veya yakın bir tarihte indirime girer mi acaba?

Battlefield 5 en iyisi.

aa evet tesekkur ederim soylediginiz icin birde birsey sormak istiyorum oyun hakkinda, standart edition ile elite edition arasinda ne fark var
Birkaç adet kozmetik ürüne, oyunda ilerleyerek açabileceğiniz bazı ekipmanlara ve operatörlere direkt erişim veriyor sanırım.

Bence Elite Edition almaya değmez, zaten her şeyi oyun içerisinde belli bir seviyeden sonra elde ediyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı