Battlefield 2042 vs Battlefield 1

• Konuyu başlatan b0r
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 325

b0r

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 gb
Ekran kartı
RTX 3060 o.c
İşlemci
i5 13400f
Hangisini alsam bilemedim arada fiyat farkı da var tabii. Önceden Battlefield 5 oynamıştım grafikleri güzeldi ama oyunu anlamadım. 2042 de dikkatime çarpan şey ise silahların yeni teknolojili olup pek bana hitap etmemesiydi. 1 de ise söylemem gereken şey ise çok eski olup serverlerinin hala canlı olup olmadığını bilmememdi. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bir oyun deneyimi istediğine bağlı zaten BF 2042 de hikaye yok sadece Online istiyorsan kesinlikle BF 2042 sistem dostu olsun+hikaye olsun+Çanakkale olsun diyorsan BF alabilirsin ama Online konumdan bakacak olursak kesinlikle BF 2042 daha iyi.

Hangisini alsam bilemedim arada fiyat farkı da var tabii. Önceden Battlefield 5 oynamıştım grafikleri güzeldi ama oyunu anlamadım. 2042 de dikkatime çarpan şey ise silahların yeni teknolojili olup pek bana hitap etmemesiydi. 1 de ise söylemem gereken şey ise çok eski olup serverlerinin hala canlı olup olmadığını bilmememdi. Sizce hangisini almalıyım?

2042 alınmaz optimizasyon problemleri var hala. Yok diyen kendini kandırıyor ben RX6800 Ryzen 5 5600 ile grafikleri fullesem düşürsem bile 30 FPS aldım her ayarı denedim oyun bozuk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı