Battlefield 2042'de CPU 85 derecelerde dolaşıyor

gods of 999

Hectopat
Makaleler
2
RAM
D30 Gammix 3200 Mhz Cl 16 2x8
Ekran kartı
RX 6600 XT
Anakart
ASUS TUF Gaming B450M Pro S
İşlemci
Ryzen 5 5500
Sistemim Ryzen 5 5500, RX 6600 XT ve kasa olarak da darkmaxima V12 mesh kullanıyorum oyun açıldığı anda aniden bir ısı yükselişi söz konusu. oyuna girdikten 5 dakika sonra işlemci 83 ekran kartı 65 derece oluyor ekran kartı ısısı problem değil ancak işlemci fazla ısınıyor ve stok fan kullanıyorum 2 ay önce aldım işlemciyi fandaki macun stok fan macunu acaba oyunda optimizasyon sıkıntısı mı var yoksa stok fan yetmiyor mu yorumlarınızı bekliyorum.

Peki bu yükü ekran kartına dağıtma ya da düşürme gibi bir durum var mı?
Grafikler en yüksekteyken yük olabildiğince ekran kartına binecektir fakat özellikle online oynuyorsanız işlemciyi de zorlayacaktır, sunucular bildiğiniz gibi kalabalık ve oyun da ağır bir oyun. Bütçe varsa soğutucu güzel bir çözüm olur.

Grafikler en yüksekteyken yük olabildiğince ekran kartına binecektir fakat özellikle Online oynuyorsanız işlemciyi de zorlayacaktır, sunucular bildiğiniz gibi kalabalık ve oyun da ağır bir oyun. Bütçe varsa soğutucu güzel bir çözüm olur.

Anladım hocam teşekkürler.

Hortlatıyorum ama aynı sorun bendede var 13700 k 70 90 arası sıcaklık oynuyo online da sıvı soğutma COOLER master pl360 flux 30 yıl sürümü normal mi bi yerde bi sıkıntımı var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı