persiaking
Decapat
Merhaba, oyunda 1080p orta grafiklerde oynuyorum. 50-60FPS almama rağmen oyuncuların yoğun olduğu bölgede mouse hassasiyeti bozuluyor. Mouse geç dönüyor, çözümü bilen var mı?
İşlemciniz %100 kulanıma dayanıyor muhtemelen. Bu yüzden gecikmeler olması normal. Bu videoya bakarak kendi işlemci çekirdek sayınıza göre config dosyası hazırlamayı bir deneyin. Limit sayesinde işlemci bir tık rahatlıyor ve bu gecikmeler ortadan kalkıyor.Merhaba, oyunda 1080p orta grafiklerde oynuyorum. 50-60FPS almama rağmen oyuncuların yoğun olduğu bölgede mouse hassasiyeti bozuluyor. Mouse geç dönüyor, çözümü bilen var mı?
İşlemciniz %100 kulanıma dayanıyor muhtemelen. Bu yüzden gecikmeler olması normal. Bu videoya bakarak kendi işlemci çekirdek sayınıza göre config dosyası hazırlamayı bir deneyin.
İşlemci modeliniz neydi acaba?Bunu denedim düzelmedi
İ5 10200H oynarken farkettim CPU kullanımı yükseldiğinde mouse geç dönüyor.İşlemci modeliniz neydi acaba?
Mirlivada 8-8 olan kısımları 4-4 şeklinde mi denemiştiniz?İ5 10200H oynarken farkettim CPU kullanımı yükseldiğinde mouse geç dönüyor.
Evet öyle yapmıştım, vakit bulunca tekrar deneyecegimMirlivada 8-8 olan kısımları 4-4 şeklinde mi denemiştiniz?
Bende bu şekilde ortalama %10-15 arası işlemci kullanımı düşmüştü. Oyunda optimizasyon sorunlu olduğu için işlemciye aşırı yük bindiriyor.Evet öyle yapmıştım, vakit bulunca tekrar deneyecegim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.