Battlefield 2042'ye 2023'te şans verilmeli mi?

POWERPC

Megapat
Daha fazla  
Selam. Malumunuz şu anda Steam'de Battlefield oyunlarında indirim var. Ben de artık BF 2042'ye bir şans vermem gerektiğini düşündüm. Bilirsiniz, oyun ilk çıktığı zamanlarda çok eleştirildi ama bazı kişiler düzeltildi diyor. Acaba bir BF4 oyuncusu olarak BF 2042'ye geçmeli miyim? Vuruş hissiyatı, mapler, oyuncu sayısı gibi durumlar nasıl? Fikirlerinizi alırsam memnun olurum. Bu arada Battlefield 5 de oynamışlığım var ama çok fazla hile olmasından dolayı bırakmıştım. Bu oyunda da aynı sorunlar var mı? Teşekkürler.

bana halen bir garip geldi battlefield serisini vietnam- bf2 -bf3 kadar oynamış olan ben ve hatta ucube olup tutulmayan bf 2142 yi dahi oynadım ama bir gariplik var 2042 yi aldım geçenlerde indirimle şu an yine, ya bir gariplik var oyunda anlamış değilim. ya vuruş hissinde bir şey var yada başka bir şey var.
Bir eksiklik hissi var hep.
bence bf3 halen miss gibi oynanır yenir çok zevkli ama bf3 den aldığım zevki alamadım nedense bf2042 den.
ama alınıp oynanır mı bence denemekte fayda var. yavaş yavaş toparlıyorlar sanki

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı