Battlefield 3 Alınır mı? MP Oynayan Var mı?

Mustafa Tanis

Hectopat
Katılım
16 Eylül 2014
Mesajlar
541
Yer
Adana
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Lise Öğrencisi
Merhaba arkadaşlar. Ben sistemimden dolayı Battlefield 3 almaya karar verdim. İndirmek ile uğraşmak istemiyordum, araştırdım ama Premium bulamadım hep standart satılıyor ve 46- 60 arası. Ayrıca baktıklarımın hepsinde Aral Game yazısı vardı. Multiplayer oynamak için alacağım bu Aral Game etkiler mi? Yada Steam'dan mı almalıyım? Benim bilgisayar özelliklerim:
  • Pentium E6600 Dual Core İşlemci.
  • P5G41C M-LX Asus Anakart.
  • R7 240 2Gb Gddr3 Asus grafik kartı.
  • 2Gb Ram.
Singleplayer oynadım ve High ayarlarda akıcı oynatıyor fakat bazı yerlerde ufak kasılmalar oluyor sonra geçiyor. Çok önemli de değil. Hissedilir bekletmiyor en fazla 2-4 saniye. Multiplayer 64 kişilik bir servera girdiğimde çok fazla kasarmı? Oyunu Dvd mi almalıyım yoksa Steam'dan mı almalıyım? Steam'dan daha önce hiç alışveriş yapmadım. Bütün kredi kartları geçerli mi? Aral Game yazılı Dvd alırsam Steam'a eklenir mi, yoksa her sitenin ayrı bir program yazılımı mı var? Çok soru sordum kusura bakmayın pek bilgili değilim.
 
Singleplayer ile Multiplayer arasında çok fark vardır. İşlemciniz biraz sıkıntı çıkartır. 30-40 FPS'de oynarsınız. Oyun Steam'de değil Origin'de dir. DVD olarak alın. Ondan sonra isterseniz Premium DLC'sini alın. DVD olarak alırsanız yüklenirken zaten Origin üyeliği isteyecektir.
 
Ben Media Markt ve Vatan bilgisayar web sitelerine baktım. Premium olmadığı halde premium fiyatına satılıyor. Ve aral game yazısı var aral olanı alırsam Origin'e eklenir mi oyun? Dvd alıp birde Dlc paketi almak yerine Origin'den Premium almak mantıklı değil mi?
 
Evet ekleniyor. Ama oralardan almanı tavsiye etmem. Origin üzerinden Premium olarak al. Tek tek DLC alırsan fiyatı çok artar. Benim attığım linkteki senin için en iyisi.
 
Battlefield ücretsiz olduğunda herkes edinmiş ve çoluk çocuk çok fazla diyorlar ne düşünüyorsunuz? Olmazsa yabancı yerlerde takılırım ya.
 
Alacaksan, oynayacak arkadaşların olmalı. Açacaksın teamspeak dan mikrofonu, arkadaşlarınla sabaha kadar, hem ramazan geldi. Oruç tutacaksan benim dediğim gibi, arkadaş şart. Çok geniş bir kitle istiyorsan CS GO ya bir bak.
 
Arkadaşlar ailemi ikna ettim 2-3 güne BF3 Premium alıcam. Originden alacağım. Tek bir sorunum var. Origin bütün kredi kartlarını destekliyor mu? Origin'e girdiğimizde Kredi kartı veya paypal istiyor. Ben kredi kartı bilgilerimi doldurup yollarsam key mail adresime gelicek değilmi? Bana şu satın alma işlemini anlatırsanız sevinirim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı