Battlefield 3 alınır mı?

Battlefield 3-4-1 sahibi biri olarak imkanınız varsa 4 almanızı tavsiye ederim, yukarıdada belirtildiği gibi son çıkan modern savaş Battlefield'ı olduğu için bir şekilde yoluna devam ediyor. Yeni Battlefield yine geçmişi konu alırsa kafadan 2 senesi daha var, Battlefield 4'ün. Dediğim gibi üç oyunada sahip ama sadece 4 yüklü.
 
BF Bad Company 2 oyununu forumdaki övgülere bakarak satın aldım, inanın ki pişman oldum :D Zamanına göre ileri bir oyun olabilir ancak şimdi oynanabilirliği beni sarmadı.
 
PS3 ile hala oynadığım oyun. Metro haritasının tadını hiçbir harita vermiyor. Ancak PS3’te bile hilecilerden gına geldi. Tavan arasında ölümsüzlüğünü ilan ediyorlar keyif kaçırıyor.
 
Battlefield 4 alman daha iyi olur. Daha geçen yıla kadar oynuyordum 86 level de bıraktım ama Battlefield 3'e göre daha iyi. Oyun içindeki araç çeşitliliği, araç mekanikleri, silahlar vs. Battlefield 3'den daha iyi. Tanklar ile oynarken hiç yoktan azcık da olsa zırh kalınlık dağılımı var Battlefield 3 de o da yok, her yerden çok fena hasar yiyorsun, Battlefield 4 oynarken araçlar, silahlar, kıyafetler vs. çoğu şeyde kamuflaj kullanabiliyorsun ama Battlefield 3 de kullanamıyorsun. Araç özelleştirmek daha geliştirilmiş, tankın kullandığı mühimmata kadar ayarlayabiliyorsun aynı şekilde APC'lerinde mühimmatlarını vs. ayarlayabiliyorsun.
BF Bad Company 2 oyununu forumdaki övgülere bakarak satın aldım, inanın ki pişman oldum :D Zamanına göre ileri bir oyun olabilir ancak şimdi oynanabilirliği beni sarmadı.
BF Bad Company 2 Battlefield 4'den bile güzel :D tank hasar aldığı zaman zırhı falan dağılıyor, çevre yıkımı daha güzel. Eğer Battlefield 4'de o çevre yıkımı ve araç fizikleri olsaydı dünyanın en iyi modern savaş oyunu olurdu, tabii şimdi oynamak için çok eksiği var. Yerde sürünme dahi yok ama çıktığı yıl için gayet iyi bir oyun.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı