Battlefield 3 ASUS GTX 650 Ti Boost TEST

Testi yeni yaptım. Görüntü kalitesi düşük oldu onu anlamadım. 480P oldu ama 720P olanını yayınlarım akşama doğru. Testte takılmalar eski sabit diskim yüzünden oldu çünkü sabit diskim 6-7 yıllık olduğu için arada takıldı video kaydederken. Yoksa genel anlamda sistemimden memnunum. Ses olmadığı için üzgünüm müzik koyacaktım ama herkesin müzik zevki farklı diye koymadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Sonradan FRAPS ile yaptığım testte bu sonucu aldım.
Kod:
2014-05-15 17:43:13 - bf3
Frames: 13324 - Time: 169907ms - Avg: 78.419 - Min: 57 - Max: 113
Çekim programım MSI AFTERBURNER denedim idare ama fazlada iyi değil gibi diğer oyun videolarımı shadow play ile çekmeyi düşünüyorum.

Ayarlar ULTRA ve ÇÖZÜNÜRLÜK 1440x900.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı