Battlefield 3 Ban Yemekten Nasıl Kurtulunur ?

Katılım
29 Nisan 2014
Mesajlar
91
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar;
Ben Battlefield 3 den ban yedim. Acaba bundan nasıl kurtulunuyor ? Çünkü benimki çok zaman oldu. Fakat hala geçmedi. Serverlar'a sadace Punkbuster olmayanlarına girebiliyorum. Eğer çözümünü biliyorsanız lütfen söyleyinki diğer banlanan arkadaşlarımızda görsün ve uygulasın.

Yardımlarınız için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hesap batmıştı. Az bir şey hileyi açtım. Ondan da yakalandım. İtiraz dilekçesi ya da Punkbuster'ı engelleyen bir program var mı ? Çünkü MuratAbiGF'nin de Server'ına giremiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefield 3 'de ban yemek Technopat 'ta İP Ban yemek ile eşdeğerdir. Geçmiş olsun. Yeni hesap açsanız bile bu sorun devam edebilir.
 
Zaten hep o hileler yüzünden oyuncular Türk sunucularını tercih etmiyorlar. Point Blank da her 8/8 maçta rahat 4-5 wallhack çok rahat var. Oyun oynanmaz hale geldi. BF3 ün free olması çok kötü oldu aimler bol bol var.
 
Ücretsiz yapılırsa oyun böyle olur. Hele 13-14 yaşında oynadığı her oyunda hile peşine düşen sersem bir gençliğimiz olduğu için daha da kötü oldu.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı