Çözüldü Battlefield 3 başlangıç ekranında kalıyor ?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ghostnet

Kilopat
Selam Arkadaşlar,

Ben az önce R.G. Mechanics' in Battlefield 3' ü indirdim. Dosyada veya dosya konumunda küçük tm yazısı falan yoktu. Ohh sorunsuz çalışacak derken başlangıçta 1 dk siyah ekran ve sonrasında şehrin dışında bir tank ve aradan sızan parlak ışıklar göründü. 10 dk kadar beklesem de bir değişiklik olmadı ne yapmalıyım ?

Benim Sistemim:
_ Gigabyte GA-EP35C-DS3R
_ Kingston (2X2) DDR3 4GB Ram (Bellek)
_ Sapphire HD 7770
_ Zalman Z5 (3 tane 140 mm fanlı)
_ 500 GB HDD
_ İnte Core 2 E7200 2.4Ghz İşlemci (ve Klasik işlemci fanı)
_ Asus DVD Recorder
_ CX600M CORSAIR Power
_ Kare eski plazma Phılıps Monütor

Yardımlarınızı bekliyorum.

Selam Arkadaşlar,

Ben az önce R.G. Mechanics' in Battlefield 3' ü indirdim. Dosyada veya dosya konumunda küçük tm yazısı falan yoktu. Ohh sorunsuz çalışacak derken başlangıçta 1 dk siyah ekran ve sonrasında şehrin dışında bir tank ve aradan sızan parlak ışıklar göründü. 10 dk kadar beklesem de bir değişiklik olmadı ne yapmalıyım ?

Benim Sistemim:
_ Gigabyte GA-EP35C-DS3R
_ Kingston (2X2) DDR3 4GB Ram (Bellek)
_ Sapphire HD 7770
_ Zalman Z5 (3 tane 140 mm fanlı)
_ 500 GB HDD
_ İnte Core 2 E7200 2.4Ghz İşlemci (ve Klasik işlemci fanı)
_ Asus DVD Recorder
_ CX600M CORSAIR Power
_ Kare eski plazma Phılıps Monütor

Yardımlarınızı bekliyorum.

Sistem biraz eski kalmış gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orası zaten sorun yeri. Burası çözüm yeri :)

Oyunu 1.4 sürümüne güncelle:

https://www.technopat.net/forum/aks...tlefield-3-u-nasil-guncellerim.html#post14796

Bir de kardeşim 30 TL'ye satılan oyunu korsan kullanıp sonra da sanki oynu sorunluymuş gibi neden ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz kardeşim? Beceremiyorsan orijinal alacaksın. Bu kadar basit:

Battlefield 3 EA Origin Key :: Battlefield Series :: G2PLAY.NET - BE SMART, PAY LESS ;)
30 TL değil Recep Abi. 30 £

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı