qKubilayq Hectopat Katılım 11 Mayıs 2014 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #101 Anıl Bilge dedi: Abi multiplayer oynayabilecekmiyiz ? Genişletmek için tıkla... E tabii ki oyun orijinal
Anıl Bilge dedi: Abi multiplayer oynayabilecekmiyiz ? Genişletmek için tıkla... E tabii ki oyun orijinal
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #102 Verdiğim 18 lira içime oturdu bak. TpszTelevizyon dedi: Mağazaya yükledim de... Siz birkaç sorundan bahsetmişsiniz. Merak ettim ne gibi sorun çıkartıyor. Şimdi mağazaya ekledik. Yükleyemeyecek miyiz? Genişletmek için tıkla... Oyun kütüphanene eklendiyse indirmen şart değil, oyun lisans anahtarıyla birlikte artık hesabına tanımlanmıştır. HasanTurhan dedi: Yüklemeyi durdurup sonrada devam edebiliriz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, devam edebilirsin. Ahmet Epli dedi: Oyunu Origin hesabından indirdim. My Games bölümünden NEW olarak göründü. Play' e basınca bu siteye yönlendiriliyorum. Oyun açılmıyor. Ne yapmalıyım. http://battlelog.battlefield.com/bf3/ Genişletmek için tıkla... O yönlendirdiği sitede senden bir eklenti kurmanı isteyecek o eklentiyi kur, tarayıcı üzerinde çalışmasına izin ver. Anıl Bilge dedi: Abi multiplayer oynayabilecek miyiz ? Genişletmek için tıkla... Evet, oynarsın.
Verdiğim 18 lira içime oturdu bak. TpszTelevizyon dedi: Mağazaya yükledim de... Siz birkaç sorundan bahsetmişsiniz. Merak ettim ne gibi sorun çıkartıyor. Şimdi mağazaya ekledik. Yükleyemeyecek miyiz? Genişletmek için tıkla... Oyun kütüphanene eklendiyse indirmen şart değil, oyun lisans anahtarıyla birlikte artık hesabına tanımlanmıştır. HasanTurhan dedi: Yüklemeyi durdurup sonrada devam edebiliriz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, devam edebilirsin. Ahmet Epli dedi: Oyunu Origin hesabından indirdim. My Games bölümünden NEW olarak göründü. Play' e basınca bu siteye yönlendiriliyorum. Oyun açılmıyor. Ne yapmalıyım. http://battlelog.battlefield.com/bf3/ Genişletmek için tıkla... O yönlendirdiği sitede senden bir eklenti kurmanı isteyecek o eklentiyi kur, tarayıcı üzerinde çalışmasına izin ver. Anıl Bilge dedi: Abi multiplayer oynayabilecek miyiz ? Genişletmek için tıkla... Evet, oynarsın.
ynr123 Megapat Katılım 8 Ocak 2014 Mesajlar 371 Makaleler 3 29 Mayıs 2014 #103 Oyun ilk çıktığı sıralar korsan indirmiştim kasıyordu şimdi oyun optimize edilmiş midir ? Ekran kartim hd 4650. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2014
Oyun ilk çıktığı sıralar korsan indirmiştim kasıyordu şimdi oyun optimize edilmiş midir ? Ekran kartim hd 4650.
H Hastai Ziyaretçi 29 Mayıs 2014 #104 Adil Kullanıma takıldım. İndirenler var mı 3mb/sn ile? Bu sayaç değişiyor da sürekli. Kaç saatte indi?
Adil Kullanıma takıldım. İndirenler var mı 3mb/sn ile? Bu sayaç değişiyor da sürekli. Kaç saatte indi?
Anıl Bilge Megapat Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 435 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #105 Recep abi sen olmasaydın haberim olmayacaktı. Çok sağ ol. Silinen üye dedi: Adil Kullanıma takıldım. İndirenler var mı 3mb/sn ile? Bu sayaç değişiyor da sürekli. Kaç saatte indi? Genişletmek için tıkla... 15 saat den indi bende Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2014
Recep abi sen olmasaydın haberim olmayacaktı. Çok sağ ol. Silinen üye dedi: Adil Kullanıma takıldım. İndirenler var mı 3mb/sn ile? Bu sayaç değişiyor da sürekli. Kaç saatte indi? Genişletmek için tıkla... 15 saat den indi bende
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #106 60 saat diyor arkadaşlar, ofiste indirip eve götürebilir miyim? 60 saat çok uzun gerçekten ve hızlanmıyor da. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2014
60 saat diyor arkadaşlar, ofiste indirip eve götürebilir miyim? 60 saat çok uzun gerçekten ve hızlanmıyor da.
H Hastai Ziyaretçi 29 Mayıs 2014 #107 Bir de şu 7-8 hesaba almak nedir? Ne gibi bir artısı olacak? Bir süre sonra gidecek o hesaplar... Unutulacak.
Bir de şu 7-8 hesaba almak nedir? Ne gibi bir artısı olacak? Bir süre sonra gidecek o hesaplar... Unutulacak.
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #108 Silinen üye dedi: Bir de şu 7-8 hesaba almak nedir? Ne gibi bir artısı olacak? Bir süre sonra gidecek o hesaplar... Unutulacak. Genişletmek için tıkla... Bir yere yedeğini alırsan unutmazsın, ileride satıp bf4'e katkısı olur işte
Silinen üye dedi: Bir de şu 7-8 hesaba almak nedir? Ne gibi bir artısı olacak? Bir süre sonra gidecek o hesaplar... Unutulacak. Genişletmek için tıkla... Bir yere yedeğini alırsan unutmazsın, ileride satıp bf4'e katkısı olur işte
Kaan Çamer Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 310 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #109 30 TL'ye almıştım Neyse bedava olması herkesin mutlu olması güzel bir şey Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2014
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #110 Silinen üye dedi: Bir yere yedeğini alırsan unutmazsın, ileride satıp bf4'e katkısı olur işte Genişletmek için tıkla... Emin misin? Bedava bile versen almazlar.
Silinen üye dedi: Bir yere yedeğini alırsan unutmazsın, ileride satıp bf4'e katkısı olur işte Genişletmek için tıkla... Emin misin? Bedava bile versen almazlar.