Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 29 Mayıs 2014 #121 Beyler oyunu ekleyip indirdikten sonra herhangi bir yere key girmemiz gerekecek mi ve bu keyi nereden bulacaz ? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2014
Beyler oyunu ekleyip indirdikten sonra herhangi bir yere key girmemiz gerekecek mi ve bu keyi nereden bulacaz ?
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 29 Mayıs 2014 #122 Silinen üye dedi: Adil Kullanıma takıldım. İndirenler var mı 3mb/sn ile? Bu sayaç değişiyor da sürekli. Kaç saatte indi? Genişletmek için tıkla... Evet. Ben de AKK yedim ortalama 300 kb/sn ile indiriyorum. 17 saat falan diyor. Uğur Ç. dedi: Beyler oyunu ekleyip indirdikten sonra herhangi bir yere key girmemiz gerekecek mi ve bu keyi nereden bulacaz ? Genişletmek için tıkla... Hayır, gerekmeyecek. Arkadaşlar sorunum var. İndirmeye devam etmek istiyorum ama Origin'e tıkladığımda açılmıyor. Tamam, çözdüm arkadaşlar. Beklemem lazımmış. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2014
Silinen üye dedi: Adil Kullanıma takıldım. İndirenler var mı 3mb/sn ile? Bu sayaç değişiyor da sürekli. Kaç saatte indi? Genişletmek için tıkla... Evet. Ben de AKK yedim ortalama 300 kb/sn ile indiriyorum. 17 saat falan diyor. Uğur Ç. dedi: Beyler oyunu ekleyip indirdikten sonra herhangi bir yere key girmemiz gerekecek mi ve bu keyi nereden bulacaz ? Genişletmek için tıkla... Hayır, gerekmeyecek. Arkadaşlar sorunum var. İndirmeye devam etmek istiyorum ama Origin'e tıkladığımda açılmıyor. Tamam, çözdüm arkadaşlar. Beklemem lazımmış.
Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #123 Ah be gitti 40 TL. Neyse 6-7 tane hesap açtım onları satar. Bf4 alırım.
TpszTelevizyon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2013 Mesajlar 1.056 Makaleler 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisliği 29 Mayıs 2014 #125 Silinen üye dedi: Oyun kütüphanene eklendiyse indirmen şart değil, oyun lisans anahtarıyla birlikte artık hesabına tanımlanmıştır. Genişletmek için tıkla... Onu söylememiştim. İndirirken olan sıkıntılardan bahsetmişlerdi. Ona hitaben yazmıştım yorumumu. Steam gibi olmadıklarını yazmışlardı.
Silinen üye dedi: Oyun kütüphanene eklendiyse indirmen şart değil, oyun lisans anahtarıyla birlikte artık hesabına tanımlanmıştır. Genişletmek için tıkla... Onu söylememiştim. İndirirken olan sıkıntılardan bahsetmişlerdi. Ona hitaben yazmıştım yorumumu. Steam gibi olmadıklarını yazmışlardı.
Murat Koç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 2.003 Makaleler 69 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523789582 29 Mayıs 2014 #126 Arkadaşlar lütfen yardım edin origin bilgisayara yüklenmiyor.... Yardım tıklıyorum hiç tepki yok... @Recep Baltaş
Arkadaşlar lütfen yardım edin origin bilgisayara yüklenmiyor.... Yardım tıklıyorum hiç tepki yok... @Recep Baltaş
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 29 Mayıs 2014 #127 Silinen üye dedi: İnmiyor be usta... İnmiyoor!!! 4 saat oldu %20'de. Genişletmek için tıkla... İndirme hızınızı yazar mısınız?
Silinen üye dedi: İnmiyor be usta... İnmiyoor!!! 4 saat oldu %20'de. Genişletmek için tıkla... İndirme hızınızı yazar mısınız?
H Hastai Ziyaretçi 29 Mayıs 2014 #128 Silinen üye dedi: İndirme hızınızı yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... 250-350-450 Kb/sn. değişiyor. 8 Mb/sn internetim var ancak adil kullanımı geçmiştim ben.
Silinen üye dedi: İndirme hızınızı yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... 250-350-450 Kb/sn. değişiyor. 8 Mb/sn internetim var ancak adil kullanımı geçmiştim ben.
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #129 TpszTelevizyon dedi: Onu söylememiştim. İndirirken olan sıkıntılardan bahsetmişlerdi. Ona hitaben yazmıştım yorumumu. Steam gibi olmadıklarını yazmışlardı. Genişletmek için tıkla... Ben de bugün WatchDogs alacağım onda sonra bf3'ü indiririm 60 saat beklenecek gibi değil, parça parça 1 haftamı alır neredeyse. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2014
TpszTelevizyon dedi: Onu söylememiştim. İndirirken olan sıkıntılardan bahsetmişlerdi. Ona hitaben yazmıştım yorumumu. Steam gibi olmadıklarını yazmışlardı. Genişletmek için tıkla... Ben de bugün WatchDogs alacağım onda sonra bf3'ü indiririm 60 saat beklenecek gibi değil, parça parça 1 haftamı alır neredeyse.
Muhammed Uykucu Hectopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 691 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2014 #130 Artık herkes farklı hesaplara alır paralı olunca ucuza satar Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2014