Battlefield 3 Bedava Oldu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
25'tl mi geri istiyom yaa Şimdi 50 tane hesap açıp sonradan satmassam neyim... Para ile alanlara pre verselerdi keriz durumuna düştük.

Bence öyle düşünmemek lazım. Sen o zaman aldın keyfini çıkarmışındır. Şimdi bedava oldu diye üzülmeye gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldıgın anda yüklemeye mecbur degilsin.Oyunu eklemen yeter daha sonrada vaktin oldugunda indirebilirsin.Bu arada evet durdurup tekrar devam edebilirsin.
Epostadan onaylamak şart mı? Şimdi iniyor sorunsuz.

Bence öyle düşünmemek lazım.Sen o zaman aldın keyfini çıkarmısındır.Şimdi bedava oldu diye üzülmeye gerek yok.
7 ay önce almıştım. Şimdide oynanmazki her yer çoluk çocuk dolacak wolfteam gibi olacak. Bir de işin daha kötü yanı hayatımda aldığım tek orjinal oyunun bf3 olması

7 ay önce almıştım. Şimdide oynanmazki her yer çoluk çocuk dolacak wolfteam gibi olacak. Birde işin daha kötü yanı hayatımda aldığım tek orjinal oyunun bf3 olması

Bende BF4 aldım ban yedim. Şimdi tekrar alacağım ve yine keyfime bakacağım. Oyun bir süre sonra fiyatı düşünce veya BF3 gibi bedava olunca üzülmem. Zamanında keyfimi çıkarmış olurum. Wolfteam gibi olmaz zannetmiyorum. Zaten admin sistemi var direk oylama ile serverden atarsın.

Oyunun resmi olan mesaj mı ?

Evet.

Neden ban yedin?

Neden ban yedin?

Ben okuldayken abim hile denemesi yapmış. Okuldan geldim girmedi oyuna haberim yoktu pb'ye ticket atmaya başladım hile kullanmadığım halde ban yedim diye. Sonra kendisi itiraf etti. Yani suçum yok

Ben okuldayken abim hile denemesi yapmış.Okuldan geldim girmedi oyuna haberim yoktu pb'ye ticket atmaya başladım hile kullanmadıgım halde ban yedim diye.Sonra kendisi itiraf etti.Yani suçum yok
İlginç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…