Aldıgın anda yüklemeye mecbur degilsin.Oyunu eklemen yeter daha sonrada vaktin oldugunda indirebilirsin.Bu arada evet durdurup tekrar devam edebilirsin.
7 ay önce almıştım. Şimdide oynanmazki her yer çoluk çocuk dolacak wolfteam gibi olacak. Bir de işin daha kötü yanı hayatımda aldığım tek orjinal oyunun bf3 olması
7 ay önce almıştım. Şimdide oynanmazki her yer çoluk çocuk dolacak wolfteam gibi olacak. Birde işin daha kötü yanı hayatımda aldığım tek orjinal oyunun bf3 olması
Bende BF4 aldım ban yedim. Şimdi tekrar alacağım ve yine keyfime bakacağım. Oyun bir süre sonra fiyatı düşünce veya BF3 gibi bedava olunca üzülmem. Zamanında keyfimi çıkarmış olurum. Wolfteam gibi olmaz zannetmiyorum. Zaten admin sistemi var direk oylama ile serverden atarsın.
Bende bf4 aldım ban yedim.Şimdi tekrar alıcam ve yine keyfime bakıcam.Oyun bir süre sonra fiyatı düşünce veya bf3 gibi bedava olunca üzülmicem.Zamanında keyfimi çıkarmış olucam.Wolfteam gibi olmaz zannetmiyorum.Zaten admin sistemi var direk oylama ile serverden atarsın.
Ben okuldayken abim hile denemesi yapmış. Okuldan geldim girmedi oyuna haberim yoktu pb'ye ticket atmaya başladım hile kullanmadığım halde ban yedim diye. Sonra kendisi itiraf etti. Yani suçum yok