Battlefield 3 Found no game matching your filter settings hatası

W2RJZQ.png

Filtre hatası için bu.

Joining server sorunu için bu gün bakım vardı o sebepten olabilir. Fakat bende bir problem yok. O bakımda gerçi Battlefield 4 içindi.

Ayrıca güncellemeler tam tamamlanmadan giriş yapılmaya çalışıldığında Joining server kısmına gelindiğinde alttan originde update varmı kontrol eder. Yeni güncelleme yok ise direk oyuna girer.
Fakat bir kısım güncelleme tamamlanmadan giriş yaptığınızda Joining Server kısmına gelindiğinde Origin alttan update varmı diye kontrol ettiğinde Update uyarısı gelir.
Orda iki adet seçenek vardır.

1- Play Now
2- Cancel Update

Sizde bu yanıtı vermenizi bekliyor olabilir.

Joining server kısmında bekletiyorsa origine bakın bir pencere açık ise Play Now'diyin ben güncelleme yapmadan oynadığımda böyle yapıyordum. Update tamamlanmadan oyuna giriş onayı verin.

Oyunum şuanda güncelleniyor.

6RG39N.png

Bu şekilde giriş yaptığımda joining server kısmında originde böyle bir pencere açılıyor.

Yanıt vermez isem sizin dediğiniz gibi uzun süre bekletiyor.
Play Now diyip oyuna giriş yapıyorum ve Joining Server kısmının devamı geliyor.

Sizde de böyle bir durum söz konusu olabilir.

Origin uygulamasında,battlefield3 altında 100mb bir dosya var galiba indirmem mi gerekiyor ? :)Eki Görüntüle 4210

Bu Cloud Storage sizin kişisel oyun profillerinizi internete kayıt etmeye yarar.
Bilgisayardan çeksin istiyor iseniz. Enable Cloud Storage seçeneğini kaldırın.
Çokta önemli bir şey değil.
Ayrıca bende kaldırmanızı öneririrm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunum şuanda güncelleniyor.
6RG39N.png

bu şekilde giriş yaptığımda joining server kısmında originde böyle bir pencere açılıyor.

Yanıt vermez isem sizin dediğiniz gibi uzun süre bekletiyor.
Play Now diyip oyuna giriş yapıyorum ve Joining Server kısmının devamı geliyor.

Sizde de böyle bir durum söz konusu olabilir.

Bu Cloud Storage sizin kişisel oyun profillerinizi internete kayıt etmeye yarar.
Bilgisayardan çeksin istiyor iseniz. Enable Cloud Storage seçeneğini kaldırın.

Ayrıca bende kaldırmanızı öneririrm.

Ne yapmam gerekiyor ?

Dalgamı geçiyorsun ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son olarak şunları denemenizi öneriyorum.

Originde Battlefield 3'e sağ tıkla.
1-) Repair Game Fonksiyonunu deneyin.
2-)Check For Update fonksiyonunu deneyin.
3-)Gönderdiğiniz resimdeki 100mb dediğiniz alandaki Enable Cloud Storage seçeneğini kaldırın ki oyuna girişlerde verilerinizi internetten çekmesin. Bu giriş işlemini yavaşlatıcı bir etkiye sahiptir. Fakat sorunun özüyle alakası yoktur.

Bu seçeneği kaldırdıktan sonra Oyuna giriş yapmayı denediğinizde sizden dosyaları nereden çekçeğini soracaktır.
Yani şu resimdeki gibi bir ekran :

http://www.mweb.co.za/DesktopModule...uleid=5259&mediaid=20613&width=600&height=400

Alttakini yani Use Local Data seçeneğini seçiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı