Sinan1691 Hectopat Katılım 13 Eylül 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2014 #21 @@RoastedSheep Merhabba abi banada hesabı verirmisn ? bf3 Yusuf Yıldız dedi: Önemli değil. Başka ihtiyacı olan bir arkadaş varsa elimde bir tane daha hesap var seve seve veririm. Genişletmek için tıkla... banada verirmisn abi
@@RoastedSheep Merhabba abi banada hesabı verirmisn ? bf3 Yusuf Yıldız dedi: Önemli değil. Başka ihtiyacı olan bir arkadaş varsa elimde bir tane daha hesap var seve seve veririm. Genişletmek için tıkla... banada verirmisn abi
Bleus Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2014 #22 Elinde bedavayken alan ve fazladan olan arkadaş bana verebilir mi? Ben kullanmayacağım arkadaşıma vereceğim. Adam benim eve gelip benden oynuyor oyunu
Elinde bedavayken alan ve fazladan olan arkadaş bana verebilir mi? Ben kullanmayacağım arkadaşıma vereceğim. Adam benim eve gelip benden oynuyor oyunu
B Batuhann06 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2014 #23 Elinde fazla Olan varsa banada verirse arkadaslar server actilar.ben giremiyorum
Yusuf Yıldız Hectopat Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 735 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2014 #24 Arkadaşlar kusura bakmayın elimde fazladan hesap kalmadı.