Çözüldü Battlefield 3 Mp çok kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BlackBurn81

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar battlefied 3 mp oynuyorum fakat en düşük ayarda bile kasmaya başladı. Delirecem. Adamlar beni öldürüp duruyor. Oyuna ilk başladığım zaman böyle bir şey yoktu. Bir-iki gün sonra başladı kasma ve hala devam ediyor.

Kasması normal bana sorarsan. Neden diye sor? Multiplayer sadece ekran kartı odaklı değil, aynı zamanda internet hızı, ping odaklıdır. İnternet hızının iyi bir düzeyde olması da gereklidir. Yoksa takılmaları çok yaşarsın. Kaldı ki Multiplayer da her an hareketlilik, yıkım, patlama, ateş altı durumu olduğu için takılmaların fazla olması normal. Kaldı ki ekran kartı şaşalı bir şeyde değil. Normal seviyenin altında bir kart. O yüzden fazla sorgulamamak lazım.

İnternet hızım 8 Mbit. İnternetimden kaynaklandığını sanmam. Ama dediğin gibi çok yıkılmalar falan oluyor oyunda berkide bundandır. Neyse konu kapatılabilir hepinize teşekkürler :)

Kasma mı yaşıyorsun lag mı yaşıyorsun bilmiyorum eğer sorunun kasma ise bilgisayarı bir temizle. Eğer lag varsa ve kalosuz internet kullanıyorsan kablolu kullan.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı