Battlefield 3 Multiplayer hala oynanıyor mu?

DobreLi

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Adana/Yüreğir
Daha fazla  
Beyler malum BF4 alamıyoruz. Alsak da PC açar mı aşikar. BF3 multiplayer nasıl? Hala canlı mı?

Canlı tabii ki. Ben oynuyorum mesela. Çok iyi sarıyor. 64 kişilik haritalar falan da var.

Battlefield 3 hala oynanıyor ancak artık para verilmemeli. Battlefield 4 Multiplayer'ın içeriği daha çeşitli. Ne bileyim en ufak detay olarak bıçaklanırken olayı tersine çevirebiliyoruz. Ayrıca Battlefield 3'ü oynatabilen 4 GB RAM'li her sistem Battlefield 4'ü de çok rahat oynatır. Almışken bekleyip BF4 alın.

Şu sıralar tank oynamaya çalışıyorum mesela. Tankla uçak veya helikopter vurmak süper oluyor.

*****field ( MuratAbiGF'nin serverı )'na gir. Orası hala canlı Hatta Murat video bile çekiyor şuan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefield 3 bedava olunca PC'de online oyuncu sayısı yüz binlere çıktı, boş server bulamıyorduk neredeyse. Yalnız şu anda duruldu ve bedava verilmeden önceki haline döndü (20-25 bin kişi). Benim düşünceme göre eğer farklı silahlar denemek istiyorsan premium almaya değebilir, yalnız premium harita sayısında bir düşüş dikkatimi çekti. Bu yeni oyuncular geldiğinden beri millet normal serverlara yönelip acemi avlamaya başladı. Oyunu alacaksan premium alma, BF4 alırsın. Şu an %30 indirimde zaten, yeri geldiğinde %50 indirimle 20 euroya satıyorlar.

Ayrıca Battlefield 3'ü gittigidiyordan 20 tl'ye satanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…