Battlefield 3 Multiplayer hala oynanıyor mu?

En son baktığımda canlıydı. Oyunu bedava verdiler zaten. Multiplayer daha da canlanmıştır. Gerçi seviye düşmüş olabilir. :) Benim oynadığım zamanlar güzeldi ortam.
 
Battlefield 3 hala oynanıyor ancak artık para verilmemeli. Battlefield 4 Multiplayer'ın içeriği daha çeşitli. Ne bileyim en ufak detay olarak bıçaklanırken olayı tersine çevirebiliyoruz. Ayrıca Battlefield 3'ü oynatabilen 4 GB RAM'li her sistem Battlefield 4'ü de çok rahat oynatır. Almışken bekleyip BF4 alın.
 
*****field ( MuratAbiGF'nin serverı )'na gir. Orası hala canlı :) Hatta Murat video bile çekiyor şuan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefield 3 bedava olunca PC'de online oyuncu sayısı yüz binlere çıktı, boş server bulamıyorduk neredeyse. Yalnız şu anda duruldu ve bedava verilmeden önceki haline döndü (20-25 bin kişi). Benim düşünceme göre eğer farklı silahlar denemek istiyorsan premium almaya değebilir, yalnız premium harita sayısında bir düşüş dikkatimi çekti. Bu yeni oyuncular geldiğinden beri millet normal serverlara yönelip acemi avlamaya başladı. Oyunu alacaksan premium alma, BF4 alırsın. Şu an %30 indirimde zaten, yeri geldiğinde %50 indirimle 20 euroya satıyorlar.

Ayrıca Battlefield 3'ü gittigidiyordan 20 tl'ye satanlar var.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı