metallica1983
Picopat
Hangi oyun için?
İstediğiniz bir oyun olur ancak Play Store sitesinden olmak zorunda ve fiyat eşdeğer olmalı.
Hangi oyun için?
Hangi oyun için derken BF 3 mü yoksa FarCry 5 mi demek istemiştim.İstediğiniz bir oyun olur ancak Play Store sitesinden olmak zorunda ve fiyat eşdeğer olmalı.
Ha yok bf3 için istiyorum. Origin keyi olarak alacağım. Ve eğer takası kabul ederseniz anlaşabiliriz.Hangi oyun için derken BF 3 mü yoksa FarCry 5 mi demek istemiştim.
Playstore'a bakıyorum fakat almak isteyebileceğim bir oyun bulamadım.Ha yok BF 3 için istiyorum. Origin keyi olarak alacağım. Ve eğer takası kabul ederseniz anlaşabiliriz.
Ha yok bf3 için istiyorum. Origin keyi olarak alacağım. Ve eğer takası kabul ederseniz anlaşabiliriz.
Hocam gmail üzerinden ulaşırsanız sevinirim.Playstore'a bakıyorum fakat almak isteyebileceğim bir oyun bulamadım.
Belki şu olabilir
PC Strateji Oyunları Uygun Fiyata Hemen Teslim - Playstore
Strateji türündeki en iyi pc strateji oyunları keşfedin. Uygun fiyat, 12 taksit ve anında teslimat seçeneği ile hemen satın alın.www.playstore.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.