Battlefield 3 Rus Versiyonda Dil Değişimi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar beceremedik şu silahlar mevsuzunu forumda. Bende sil baştan bir kez daha yüklüyorum. Şimdi benim oyun Rus versiyondu. Her ek paket ve patch'den sonra oyuna fix gelir Rus versiyonlar için elbet bir hata oluyordu. Bunu düzgünce doğru olarak nasıl yaparım? Bunu ve ingilizce dil değişimi kisi birlikte olacak. Belki bunu yanlış yaptığımdanda bozulmuş olabilir diye düşünüyorum oyun. Biraz detaylı bir rehber türü anlatıma ihtiyacım var.

Abiiiiii, işte sorunu buldum. Tamamen dil değişim dosyalarından kaynaklı. Şimdi ben sıfırdan re-install ettim. Hiç dili değiştirmeden girdim oyuna güzelce çalıştı silahlar geldi. Sonra şu rehberden oyun dilini ve son ek paket için çıkan patch'i yaptım ve silahlar gelmemeye başladı:

How to Change Language Battlefield 3 Language Changer tool Origin - CJS CD Keys

Önce patch için dediklerini yaptım, sonra regedit'teki dosyaları değiştirdim. Oyun ingilizce oldu fakat sorun ortaya çıktı. Şimdi ne yapmam lazım? Bana adam gibi bir rehber lazım çok salak ve karışık bir yer burası bildiğimde bir tek burası var. Abi birde nolur bunu oyunu baştan silip kurmadan halledebileceğimizi söyle... Aptal origin, oyun indirdikten sonra installer'ları tut dedim ayarlardan Program Data>Origin>DownloadCache olarak gözüküyor ama içi boş klasörün. 25 GB bir daha indirmemem. Kurtar abi beni. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Off abi deliricem ya. :D O zaman yarına kaldı. 3 mbps beş para etmez. İndikten sonra TeamViewer'dan bağlancaksın sanırım. :D

- - - Güncellendi - - -

Origin gibi programı yapanın allah belasını versin abi. Bütün gece açık bıraktım en az y%80 olmuştur heralde, mouse'u filan hareket ettirdim siyah ekrandan çıkmadı mecbur reset attım bütün download gitmiş abi. Aptal oyuna installer'ları tut diyorum tutmuyo. Abi onu nasıl yaparım? Birde geri getirme şansımız yok mu inenleri yaa? Lanet olsun böyle işe ya.g

- - - Güncellendi - - -

Abi yükledim bekliyorum seni. ^^

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı