Battlefield 3 "your game data is corrupt." hatası

İşletim sistemi
Windows 11

06aysegul06

Femtopat
Daha fazla  
Oyunu kısa zaman önce aldım. Maalesef bende Türkçe yama kurbanı oldum. Yama yaptıktan sonra oyundaki dilin değişmesi gerekiyormuş. Ben de aynı şekilde yapınca bu hatayı vermeye başladı. EA Play uygulaması üzerinden onarın diyor ama ben o seçeneği bulamadım. Aynı zamanda oyunu Steam üzerinden doğruladım ve en son komple sildim. Yine aynı hatayı veriyor. Aynı sorunu olup da çözen var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Oyunu oynamayı çok istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-10 192756.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-10 192756.png
    17,3 KB · Görüntüleme: 18
  • Ekran görüntüsü 2024-12-10 192827.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-10 192827.png
    195,5 KB · Görüntüleme: 17
Bf3 yamaları genellikle yaygın eski crackli sürümler için oluyor. Oyunu sildikten sonra program files tarzı klasörleri yoklayıp dosya kalmış mı diye kontrol edin. Belgeler kısmında kayıt var mı diye kontrol edin. Herhangi bir şey bulursanız kalıcı olarak silin. Daha sonra isterseniz aynı yamayı tekrar deneyin yada farklı bir yama uygulamaya çalışın. Aynı hatayı verecek olursa yapacak bir şey yok. Yanlış değilsem forumda korsan tavsiye etmek yasak ama zaten sahip olduğunuz bir oyunun internetteki eski türkçe yaması hazır bir versiyonunu indirmeniz bence sizin açınızdan korsan sayılmaz bilmem anlatabildim mi :D Ama kotü amaçlı yazılım argümanını göz önünde bulundurmak lazım. Son olarak farklı forumları bir yoklayın belki aynı sorunu yaşayıp çözenler olmuştur bu sayede internetteki eski türkçe yamalı hazır versiyonlarını indirmenize de gerek kalmaz :D

Bf3 yamaları genellikle yaygın eski crackli sürümler için oluyor. Oyunu sildikten sonra program files tarzı klasörleri yoklayıp dosya kalmış mı diye kontrol edin. Belgeler kısmında kayıt var mı diye kontrol edin. Herhangi bir şey bulursanız kalıcı olarak silin. Daha sonra isterseniz aynı yamayı tekrar deneyin yada farklı bir yama uygulamaya çalışın. Aynı hatayı verecek olursa yapacak bir şey yok. Yanlış değilsem forumda korsan tavsiye etmek yasak ama zaten sahip olduğunuz bir oyunun internetteki eski türkçe yaması hazır bir versiyonunu indirmeniz bence sizin açınızdan korsan sayılmaz bilmem anlatabildim mi :D Ama kotü amaçlı yazılım argümanını göz önünde bulundurmak lazım. Son olarak farklı forumları bir yoklayın belki aynı sorunu yaşayıp çözenler olmuştur bu sayede internetteki eski türkçe yamalı hazır versiyonlarını indirmenize de gerek kalmaz :D
Aslında onlardan denemeye çalıştım. Dediğiniz gibi kayıtlı olan bir şeyler var mı diye C diskinden baktım. Çıkanların hepsini sildim ama yine aynı oldu. Sanırım oyunu bozdum😁 Hem sinir krizi geçirdim hem de biraz üzüldüm 😁 Türkçe yamasının sıkıntılı olacağını bilseydim ve araştırıp öğrenseydim, bunların hiçbirini gerek kalmayacaktı sanırım😁 En azından sorunun nereden kaynaklandığını belirten bir uyarı olsa daha iyi olurmuş 😇 Korsan versiyonunu da oynamıştım ama bilgisayarı değiştirince tekrardan oynamak istedim 😇 Dediklerinizi dikkate alacağım, cevabınız çok teşekkür ederim😇

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı