Oyun Battlefield 4 5.59 TL

Neyse, yakında bunları da ücretsiz dağıtırlar alamayan da oradan oynar...

Aslında bu oyunlar çoktan ücretsiz dağıtıldı bile. Gerçi ücretsiz demek tam anlamıyla doğru olmaz, Amazon Prime Gaming vermişti ama 8 liraya neredeyse ücretsiz diyebiliriz sanırım. BF1, BF4, BF5, Fallen Order ve Dragon Age Inquisition oyunlarının tamamını Origin üzerinden verdi Prime Gaming.

Daha önce BF4 verildiğini duymamıştım ama BF1 ve BF5 verilirken almıştım. Titanfall 2'ye yazık oldu alamadığım için biraz üzüldüm. Neyse ki bu oyunlardan hiçbirini bir ay düzenli bile oynayacağımı düşünmediğim için çok da sorun olmaz. Aslında bu "sepeti buglama" olayını daha önce "bundle" gibi paketleri kullanarak bazı oyunları izole edip daha da indirimli almak için kullanabiliyorduk ancak sanırım o da düzeltilmiş. Örnek olarak bir oyun düşünün, önce oyunun da dahil olduğu bir paketin içindeki oyunları teker teker sepete ekleyip istediğiniz oyunu çıkartıp paketi ekleyin. Bunu yapınca oyunun fiyatı daha da indirime giriyordu ve paketi çıkartıp o indirimli fiyattan alabiliyordun. Az önce denedim ama düzeltilmiş gibi.

Şimdi EA in üye olma avantajlarında hâlâ %10 indirim yazıyor ama şuanda ekstra indirimi kaldırmışlar mı

Dosya Ekleri

• IMG_20221209_222234.jpg
    157,4 KB · Görüntüleme: 63
Battlefield 4-1 ve Jedi Fallen Order almıştım. Kış indirimlerinde de Titanfall 2 alırım diye düşünüyordum keşke alsaymışım. Neyse umarım tekrardan olur güzel kampanya (belki de bug) idi.

Aklınız sıra kurnazlik yapıyorsunuz 1 aylık EA Play'ı iade etsen ne etmesen ne, adamlar bir de sende o var diye indirim yapıyor. Bunu yapanların oynamak istediği oyunlar 2000 TL olsun da oynayamasinlar hiç inşallah.

Kullanmayacağım şeye neden 40TL vereyim 1200TL'den oyun çıkartmışlar ben mi onları düşüneceğim?

BF4'ün kodunu alıp Origin'e bi ara eklerim diyip unutmuştum ben de. Birkaç ay sonra kodu girdiğimde de kabul etmemişti. Titanfall 2 cidden güzel oyun bu arada, ben de aslında geçen indirimlerde 32 liraya almıştım ama bu muhabbeti görünce iade edip tekrar aldım. Hatta o konuda da şanslıydım diyebilirim, süre tam sınırdaydı 13 yada 14 gün olmuştu ama oyun sürem 2.6 saat görünüyordu. Durumu anlatınca kabul ettiler sağolsunlar. 32 lirayı da hak eden bir oyun Titanfall 2 öneririm kesinlikle.

Titanfall 2 cidden efsane oyun. Oynamayan varsa şiddetle öneririm. Ben daha önce oynamıştım ama Steam'de de dursun diye bir de fiyatı da cips parası diye buradan aldım. Hatta aldığım diğer tüm oyunlar da Epic ve Origin kütüphanemde vardı ama 5 liraya görünce dayanamıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…