HoundsOfJustice
Hectopat
Arkadaşlar artık ekstra indirim yok önceki mesajları okumadan yorum yazmayın lütfen.
Xbox gamepass içinde ea playi de barındırıyor. Eğer xbox gamepass alirsam yine oyunlar bu indirimde olur mu?Eki Görüntüle 1595938
Bende EA Play var acaba ondan mı 5.59 TL? Bir de böyle alsam ömür boyu bende kalıyor değil mi?
Eki Görüntüle 1595945
Edit: Arkadaşlar sanırsam indirimlere %10 daha ekliyor BF 4'ü kesin alacağım ömür boyu bende kalıyorsa.
Xbox Game Pass içinde EA Play'i de barındırıyor. Eğer Xbox Game Pass alirsam yine oyunlar bu indirimde olur mu?
EA Play ile It Takes Two kaça geliyor bakabilir misiniz?
120 TL olması lazımdı hocam ben eklemiştim sepetezamınında aldım hepsini yalnız takes two almadım arkadaş oynamam demişti.
Aynen öyle. Benim de BF1'le fallen order Origin'de vardı aslında ama bu oyunlar için 5 lira çok acayip bir fiyat. Ben de dayanamadım Steam kütüphanesinde de dursun diye aldım.
Eki Görüntüle 1595938
Bende EA Play var acaba ondan mı 5.59 TL? Bir de böyle alsam ömür boyu bende kalıyor değil mi?
Eki Görüntüle 1595945
Edit: Arkadaşlar sanırsam indirimlere %10 daha ekliyor BF 4'ü kesin alacağım ömür boyu bende kalıyorsa.
Peki EA'nin tüm oyunlarında var mı bu indirim bir bakar mısın ona göre ben de EA Play alarak almayı düşünüyorum birkaç oyunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.