Oyun Battlefield 4 5.59 TL

İleride indirim gelince 8TL'ye EA Play alıp yapmak daha mantıklı. Bunu hem bu yüzden yazdım hem de alıp iade edilmeyince pişman olan arkadaşlar için paylaştım. Son indirimlerde gördüğümüz gibi BF serisi artık hep indirime giriyor adamakıllı fiyatlarla.

Kış indiriminde 8 TL'ye EA alsak, aynı şimdiki gibi ayrıcalıklı oyun fiyatları olur mu acaba? Yani BF 4 ve diğer oyunlar tekrar 5 TL olur mu ki?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alacaklarımı aldım ama EA Play'i iade etmeyi düşünmüyorum FIFA 23'ü denemek için.
İade etsem mi etmesem mi diye de düşünmüyor değilim ama bir sonraki indirimler de yine EA Play'den yararlanabilirim yani kış indirimlerinde falan.
Bazı oyunların fiyatları düşmüyor ama en azından Dead Space serisini de oynayabilirim, yine birkaç oyunu da oynayabilirim diye düşünüyorum.
 
Ben de en son olan indirimde Battlefield Bundle
(1-4-5) satın almıştım. İade edip indirimlerde bu şekilde alsam daha hesaplı olur mu?
 
Peki EA Play indirimi kış indirimlerine de devam eder mi? Çünkü iade edip yeniden alıp EA Play iade etmem en az 3 günümü alır gibi.
 
Peki EA Play indirimi kış indirimlerine de devam eder mi? Çünkü iade edip yeniden alıp EA Play iade etmem en az 3 günümü alır gibi.

EA Play'e direk cevap veriyorlar hocam.
EA Play sayfasına baktığıdma herhangi bir süre göremedim bu indirimle ilgili, kış indiriminde devam edeceğini düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı