Paylaştığınız hata raporunda Battlefield 4 uygulamasının "Windows Kayıt Defteri Anahtarı" ve onun türlerine ciddi düzeyde erişim kısıtlamasına maruz kaldığını ve "System32" klasörünün içerisinde yer alan uzantıları ise yetersiz yetki (yalnızca "Okuma İzni" tanınması) sebebiyle efektif bir şekilde belleğe yükleyemediğini yorumluyorum. Bu bağlamda sunabileceğim öneriler sırasıyla
(Tavsiye Niteliğindedir):
- Battlefield 4'ün kurulu olduğu klasörü tespit edin ve kullanıcı izinlerini kontrol edin, mümkünse "Tam Yetki" sağlayın.
- "Microsoft Visual C++ Redistributable" yazılım ailesini indirin ve kurun.
- "Microsoft .NET Framework 4.8.1" yazılımını indirin ve kurun. (.NET 8.0 vb. yazılımları indirmeyin.)
- "DirectX End-User Runtime Web Installer" yazılımını indirin ve kurun.
- "temiz bir Windows kurmayı 11 kullanıyordum fakat belki düzelir diye 10 yükledim" Buradaki cümlenizden tam emin olamadım ancak "Temiz Kurulum" metodunu uygulayarak Windows 10 kurduğunuzu varsayıyorum. Bu sebeple cihazınızda yer alan tüm ana bileşenlerin sürücü güncellemelerinin yayınlandığı resmi web sitelerini ziyaret edin, bileşenleriniz için yayınlanan uyumlu ve yakın tarihli sürücü güncellemelerini tespit edin, indirin ve kurulumlarını yapın.
- Bu son derece düşük bir ihtimal ancak Anti-Virüs yazılımları aracılığıyla uygulamaya özel bir kısıtlamanın varlığını kontrol edin. Varlığı söz konusu ise kısıtlamayı kaldırın.
- Bir kez daha Battlefield 4 oyununun dosyalarını doğrulayın.
- Cihazınızı yeniden başlatın.
- Battlefield 4 uygulamasını yönetici olarak çalıştırın.
Ek olarak beni en çok düşündürenlerden bir tanesi de hata raporunda yer alan "PAGE_EXECUTE|PAGE_NOCACHE" unsurudur. Belirtilen önerileri uyguladıktan sonra bunun üzerine biraz düşünülebilir. Belki de endişelenilmesi gereken bir husus değildir.
İyi geceler ve iyi istirahatler diliyorum. Şimdiden kolay gelsin.