hogwartscanavarı
Decapat
Bu oyunu satin almak istiyorum ama "your Action cannot be processed" hatasi veriyor. Kart bilgilerimi girdim.
Kartım yapi kredi. VPN acik değil. Tam hata bu.
Yaptim. Fakat kart bilgilerini dogru girmeme ragmen "please enter a valid credit cart number diyor".Evet, dijital kartınıza basıp bir limit belirleyin.
Yaptim. Fakat kart bilgilerini dogru girmeme ragmen "please enter a valid credit cart number diyor".
Kopyalayip yapistirdim hala ayni hatayi veriyor. Yani "please enter a valid cart number" diyor. Anlamadim.Doğru yazdıysanız o şekilde dememesi gerekiyor, geçersiz bir kart girilmedi.
Kopyalayip yapistirdim hala ayni hatayi veriyor. Yani "please enter a valid cart number" diyor. Anlamadim.
@Hlina Az önce Steam'dan oyun satın aldim. Hicbir sorun olmadi. Normal banka kartimi girdim. Ilk kez EA'dan bir sey alıyorum ve hata veriyor. Çok sinir bozucu.
Çok teşekkür ederim sizi uğraştırdım kusura bakmayin. 20 kere denedim olmuyor maalesef.Anlayabiliyorum, başka yöntem de bilmiyorum maalesef. Yarın tekrar deneyin, olmazsa destek ile iletişime geçersiniz.
Çok teşekkür ederim sizi uğraştırdım kusura bakmayin. 20 kere denedim olmuyor maalesef.
Anladım. Yarın tekrar deneyecegim artik. Iyi geceler dilerim size.Yok ne uğraştırması. Satın almayı 1 banka ve 2 kredi kartı kullanarak ben de denedim ancak bana da hata verdi.
Anladım. Yarın tekrar deneyecegim artik. Iyi geceler dilerim size.
Olmadı, destek ile iletişime geçtim. Cevap bekliyorum…Yarın tekrar deneyin, olmazsa destek ile iletişime geçersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.