Piedraa Centipat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 Battlefield 4Ü ilk yüklediğimde fare imlecim vardı ama bu aralar fare imlecim yok. Oyunu Game Pass'ten ındırdım nasıl çözebilirim?
Battlefield 4Ü ilk yüklediğimde fare imlecim vardı ama bu aralar fare imlecim yok. Oyunu Game Pass'ten ındırdım nasıl çözebilirim?
ezCAT Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 639 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #2 Hocam herhangi bir kontrolcü bağlımı sisteme? Artı 0 Eksi
KS KS Piedraa Centipat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #3 ezCAT dedi: Hocam herhangi bir kontrolcü bağlımı sisteme? Genişletmek için tıkla... hayır hocam Artı 0 Eksi
ezCAT Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 639 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #4 Hocam arkada açık olan bir programdan kaynaklıda olabilir yani atıyorum Discord açıksa falan onu kapatın. Origin açıksa kapatın. Artı 0 Eksi
Hocam arkada açık olan bir programdan kaynaklıda olabilir yani atıyorum Discord açıksa falan onu kapatın. Origin açıksa kapatın.
KS KS Piedraa Centipat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #5 ezCAT dedi: Hocam arkada açık olan bir programdan kaynaklıda olabilir yani atıyorum Discord açıksa falan onu kapatın. Origin açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... Yok düzelmedi Origin kulanmıyorum zaten. Artı 0 Eksi
ezCAT dedi: Hocam arkada açık olan bir programdan kaynaklıda olabilir yani atıyorum Discord açıksa falan onu kapatın. Origin açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... Yok düzelmedi Origin kulanmıyorum zaten.