Battlefield 4 FPS sorunu

Hasan CANPOLAT

Kilopat
Yer
Ankara - Keçiören
Daha fazla  
Merhabalar. Uzun süredir BF4 oynuyorum, ancak 1-2 aydır hiç girmiyordum yeniden girdim ve oyunda böyle bir sorun ile karşılaştım, oyun oynanmaz bir hale geliyor. Sürekli takılmalar FPS düşmeleri, DX hataları ne yaptıysam bir türlü düzeltemedim. Ses sorunları da yaşıyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Videoyu bugun yükledim,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem Windows 10 : 1803 İS : 17134.112
Anakart : Rampage V 10 Edition
İşlemci : Intel i7-6800K
Ekran Kartı : GTX1080 Zotac AMP!

Oyunu dün akşam baştan kurdum, DX'leri tekrardan update ettim, Windows 10 günceldir. Sorunu sadece BF4’de yaşıyorum. Diğer oyunlarda herhangi bir problem görmedim aktif olarak PUBG ve BF1 oynuyorum.
Şimdi tekrardan oyuna girip SS aldım ve fark ettiğime göre sağdaki kırmızı içerisinde ünlem olan işaret çıktığında FPS pat diye düşüyor.

Son düzenleme:
Bilmiyorum netten diyeceğim de bazen oyunda sorun oluyor net iyi olduğu halde lag olabiliyor BF4' ün kendine ait programları varsa punkbuster gibi onları güncellemeyi dene.
Birde punkbuster yeniden kurmayı deneyeceğim ama daha önce yapmıştım tekrar deneyeceğim dün 15 20 dk boyunca herhangi bir sorun olmadi ama sonra yine tekrar aynısını yapıyor özellikle kalabalık çatışmalar da çok değişik bir olay çözemedim.

BF5 çıkacağı için belirli aralıklarla dlclerin hepsini bedava yapıyorlar hocam, alabilirsiniz. şuan naval strike ve china rising bedava geçtiğimiz günlerde. Second Assault,Final Stand ve dragon teeth bedava yapılmıştı. Emin olun tekrardan yapacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…