PatPatPatPat
Hectopat
PS4'te 18 TL'ye düştü. Battlefield 1 ve R6 sahibiyim . Online'i canlı mıdır ? Alınır mı ?
Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki alınır. Hala oynayan çok fazla.PS4'te 18 TL'ye düştü. Battlefield 1 ve R6 sahibiyim . Online'i canlı mıdır ? Alınır mı ?
PS4'den mi bahsediyorsun?Hayır, alınmaz. Oyunda sadece hileciler ve 2-3 yıldır düzenli olarak oynayan, pro oyuncular, kaldı. Akla hayale gelmeyecek hileler var ve ne EA ne de DICE bir şeyler yapmıyorlar. Paranla rezil olmak istiyorsan kesinlikle al derim.
Progression - IIII_SHADOW_IIII - Battlelog / Battlefield 4
Fark etmez. Neticede EA ve DICE oyunu artık umursamıyor. Millet rahat rahat hile açabiliyor haliyle. Hilesiz ranked serverlerde de pro oyuncular dolu. Tad alamaz.PS4'den mi bahsediyorsun?
PS4'de hiç hileciye rastladığımı hatırlamıyorum da o yüzden dedim.Fark etmez. Neticede EA ve DICE oyunu artık umursamıyor. Millet rahat rahat hile açabiliyor haliyle. Hilesiz ranked serverlerde de pro oyuncular dolu. Tad alamaz.
PS4'de hiç hileciye rastladığımı hatırlamıyorum da o yüzden dedim.
EA tamamen para kazanma amaçlı bir firma. Müşteri memnuniyetini umursamaz. Bunu Battlefield V çıkarken kadın karakterler konusunda da gördük, Star Wars Battlefront 2'de de.
PS4 ile 3 aynı şeyler değil tabi ama ben bu hesaptaki tüm askerler ile rastladım.
III_SHADOW_IIII - Battlelog / Battlefield 4
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.