Battlefield 4 hala oynanır mı?

01trk

Kilopat
Katılım
26 Mart 2017
Mesajlar
71
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Uzun zaman önce doğru düzgün Server'ı kalmadığı/ bulamadığım için oyunu silmiştim ama şu an canım çok çekti. Steam'e geldiği için belki oyuncu sayısı artmıştır diye düşündüm, oyunun durumu nasıl indirsem server bulabilir miyim?
 
Battlefield oyunlarının serverları özel olduğu için genelde hep aktif server bulunur. Battlefield 4 güzel oyun arada bir giriyorum. Bir BF3 değil ama bence, hala BF3 oynuyorum ve oldukça fazla oynayan var benimle birlikte yani serverlar gayet aktif. Bad Company 2 bile oynanıyor halen.
En son girdiğimde 31/32 diyip girince bomboş olan serverlar vardi aktif server bulamıyordum, o yuzden sormuştum. Aktif server bulma taktikleri de varsa alabilirim.😄
 
En son BF1 girip boş sunucuları gördükten sonra hala serverler dolu diyenlere inanasım gelmiyor. BF4 için battlelog sitesinden sunucular görünüyor diye biliyorum.
 
En son girdiğimde 31/32 diyip girince bomboş olan serverlar vardi
Bazen senkronizasyon sorunu olabiliyor, server browser üzerinde dolu gözüken bir oyun boş çıkabiliyor veya tersi.
Yanlış bilgi. Her iki türlü de giriş yapabiliyorsunuz.
Özür dilerim, oyuna eklendiğini görünce bir daha Battlelog'a bakmamıştım.
 
bf4.jpg
 
Böyle mantiksiz sorular sorulmamalı bence çeşitli oyunlar oynanırmı? Diye sorular mesela eğer seviyorsan online giriceksen tabi serverler boş değilse indir oyna neden soruyorsunki??
 

Yeni konular

Geri
Yukarı