Hocam eğer Assetto Corsa'da tüm DLC'leri almayacaksınız gerek yok Assetto Corsa almaya fakat Single oynarım derseniz alabilirsiniz. Onun dışında bence ETS2 alabilirsiniz. BF1 elinizde varsa BF4 almaya gerek yok gibi benim fikrim bu yönde kendiniz nasıl uygun görürseniz veya en çok neyi oynayacağınız düşünüyorsanız onu alın.Battlefield 1 ve Battlefield 4 almıştım 1.99 olmuşlardı. Bugün baktığımda ETS 2 ve Assetto Corsa 2 dolar civarına düşmüş. Para cüzdana geçince almayı düşünüyorum. Değer mi? İade ettiğim oyun Battlefield 4.
Battlefield 1 ve Battlefield 4 almıştım 1.99 olmuşlardı. Bugün baktığımda ETS 2 ve Assetto Corsa 2 dolar civarına düşmüş. Para cüzdana geçince almayı düşünüyorum. Değer mi? İade ettiğim oyun Battlefield 4.
Hocam eğer Assetto Corsa'da tüm DLC'leri almayacaksınız gerek yok Assetto Corsa almaya fakat Single oynarım derseniz alabilirsiniz. Onun dışında bence ETS 2 alabilirsiniz. BF1 elinizde varsa BF4 almaya gerek yok gibi benim fikrim bu yönde kendiniz nasıl uygun görürseniz veya en çok neyi oynayacağınız düşünüyorsanız onu alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.