Battlefield 4 için ekran kartı seçimi

Dediğiniz anakartlara baktım 500 civarı da onlar tutuyor. Benim işlemci phenom x6 1090t black edition. Onu da değiştirmek lazım gelse. Etti mi sana 2500

Dediğiniz anakartlara baktım 500 civarı da onlar tutuyor. Benim işlemci phenom x6 1090t black edition. Onu da değiştirmek lazım gelse. Etti mi sana 2500

PS4 veya Xbox One al. Onlarda 60 fps garanti.
PS oyunlarını seviyorsan PS Xbox oyunlarını seviyorsan Xbox al.

Techpowerup adresinde iki kartın da testlerine bakabilirsin. ASUS ve MSI arasında FPS farkı 1-2 FPS var, MSI aslında OC iddalı bir marka değil ASUS da öyle. Kendin OC edeceksin... ben GTX 770 DirectCU II ile hızları tam 200-300 artırıp rahat kullanabiliyorum.

MSI da al sorun değil, ancak ASUS'un soğutucusunun biraz da olsa daha iyi olduğunu çoktan kanıtladım artık.

https://www.technopat.net/forum/masaustu-bilgisayarlar/28529-gtx-780-lightning-vs-directcu-ii.html

Anakart olarak ise MSI almalısın, çünkü MSI fiyatına göre daha iyi anakartlar üretiyor.

MSI GTX770 Lightning yada VATAN COMPUTER - ZOTAC - GTX770 GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart - Ekran Kart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…