Battlefield 4 Kasma sorunu

eren6789

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Hangi birini anlatayım?
Merhaba arkadaşlar. Son 4-5 gündür oyuna giriyorum yaklaşık 3-5 dakika oynadık dan sonra 1 dakikalık ağır çekim tarzı bi kasma oluşuyor. Kasma bittikten sonra oyun tekrar eski hız ve görüntüsüne ulaşıyor. Bu yaklaşık 5 dakika sonra tekrarlıyor. Hatta daha kısa süre sonra tekrarlıyor. Sürekli böyle devam ediyor. Oyundan soğutuyor resmen. Bunun çözümü nedir acaba ?

Son düzenleme:
Windows 8.1 64 bit format atın, kasanızın tozlarını temizleyin. İşlemcinin ve ekran kartının termal macunlarını yenileyin.

Merhaba arkadaşlar. Son 4-5 gündür oyuna giriyorum yaklaşık 3-5 dakika oynadık dan sonra 1 dakikalık ağır çekim tarzı bi kasma oluşuyor. Kasma bittikten sonra oyun tekrar eski hız ve görüntüsüne ulaşıyor. Bu yaklaşık 5 dakika sonra tekrarlıyor. Hatta daha kısa süre sonra tekrarlıyor. Sürekli böyle devam ediyor. Oyundan soğutuyor resmen. Bunun çözümü nedir acaba ?
Oyun orjinal mi ? Multiplayer modda mı yoksa senaryoda mı takılma oluyor ?

Windows 8.1 64 bit format atın, kasanızın tozlarını temizleyin. İşlemcinin ve ekran kartının termal macunlarını yenileyin.
Hocam cihaz zaten Win 8.1 Ayrıca cihaz yeni zaten. Laptopu açıp nasıl yapacağım dediğiniz işlemleri.

Oyun orjinal mi ? Multiplayer modda mı yoksa senaryoda mı takılma oluyor ?
Oyun online hocam. Multiplayer olarak yani. Hangi servere girersem gireyim bahsettiğim gibi kasmalarla karşılaşıyorum. Bi kaç taktik denedim düzeltmek için ama sanırım başarısız oldum ki sıkıntı hala devam etmekte.

Oyun online hocam. Multiplayer olarak yani. Hangi servere girersem gireyim bahsettiğim gibi kasmalarla karşılaşıyorum. Bi kaç taktik denedim düzeltmek için ama sanırım başarısız oldum ki sıkıntı hala devam etmekte.
Anladım senaryo modunda bende anlık takılmalar yaşıyordum o yüzden sordum.

Sıcaklıkları kontrol edebilir misiniz yükteyken ?

Sürücüler güncelmi peki ?
Sürücülerin hepside güncel sürekli kontrol ederim özellikle böyle hatalar aldığım zamanlarda.

Sıcaklıkları kontrol edebilir misiniz yükteyken ?
Bir program bulayım sıcaklık için kontrolünü yapıp söyleyeceğim hocam. Yalnız laptopun ısınma gibi bir sorunu yok olsa bile soğutucu fan var altında ama çalıştırmıyorum bile ihtiyaç duymuyor çünki.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı