Çözüldü Battlefield 4 Multiplayer Aniden FPS Düşme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Colleseus

Megapat
Makaleler
1
Yer
Karaman
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi multiplayer oynarken aniden düşüyor FPS ancak şöyle bir durum var düşük ayarlarda oyun kasıyor fakat ayarları yükseğe çektiğimde kasmalar azalıyor onun yerine aniden FPS düşmesi alıyor 1-1.5 dakika arayla oluyor. Ortalama FPS 55 civarı sistemim normal veya düşük ayarlar için yeterli fakat dediğim gibi düşük ayarlarda kasma oluyor. Metro 2014 64 kişilik sunucularda oynadım. Her türlü öneri veya yardımınıza açığım. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Sistem özellikleriniz yazar mısınız?

ASUS P8H61 REV3 - İntel Core i5 2400 3.10 GHz - MSI GTX750 Twin Frozr - 4 GB RAM - 500 GB HDD - Windows 7 64-Bit

Multiplayer sunucularda ayarları GTX 750 ile yükseğe çekersen ani düşüşler yaşarsın. High ayarlarda oynamayı dene. İşletim sistemi olarak Windows 8.1 kullanmalısın. 8.1 ile gelen güncel sürücüler de probleme katkıda bulunabilir.

Dediğinizi uygulayacağım çok teşekkürler.

Windows 8.1 i kurdum büyük haritalar da biraz kasma oluyor aniden patlama efektleri vs olduğu için ama küçük haritalarda rahat oynanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı