omerd0 Femtopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 6 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #1 Battlefield 4 sunucuları hala oynanabilecek şekilde dolu mu? Yoksa kimse kalmadı mı?
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 5 Nisan 2021 #2 Oynanabilecek şekilde dolu. Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4 Artı 0 Eksi
Yusuf Cevizci Kilopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #3 Oynanır fakat son zamanlarda doluluk oranı olarak %70 civarı (+-27/32) dolu serverlara girdiğimde sadece 3-5 kişi oluyor. Buna bir anlam veremiyorum. Artı 0 Eksi
Oynanır fakat son zamanlarda doluluk oranı olarak %70 civarı (+-27/32) dolu serverlara girdiğimde sadece 3-5 kişi oluyor. Buna bir anlam veremiyorum.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Nisan 2021 #4 Evet oynanır serverlar dolu. Artı 0 Eksi
OceanWraith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 1.481 Çözümler 7 5 Nisan 2021 #5 Oyun mekaniği açısından Battlefield serisi içinde en sevdiğim 4'tür. Serverlar hala dolu, oynanır. Artı 0 Eksi
SuppleWaif7 Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 862 Çözümler 4 5 Nisan 2021 #6 Daha şimdi tekrardan indirdim oyuna girince server durumunun SS'ini atabilirim isterseniz. Bu arada benim ki Premiumsuz BF4 15 dakika oynadıktan sonraki notum: Oynanır baya oynanır, öyle böyle değil. Dehşet-ül Vahşet oynanır,öyle oynanır yani. Son düzenleme: 5 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
Daha şimdi tekrardan indirdim oyuna girince server durumunun SS'ini atabilirim isterseniz. Bu arada benim ki Premiumsuz BF4 15 dakika oynadıktan sonraki notum: Oynanır baya oynanır, öyle böyle değil. Dehşet-ül Vahşet oynanır,öyle oynanır yani.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 5 Nisan 2021 #7 Tabii ki oynanır. Artı 0 Eksi
KS KS omerd0 Femtopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 6 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #8 SuppleWaif7 dedi: Daha şimdi tekrardan indirdim oyuna girince server durumunun SS'ini atabilirim isterseniz. Bu arada benim ki Premiumsuz BF4 15 dakika oynadıktan sonraki notum: Oynanır baya oynanır, öyle böyle değil. Dehşet-ül Vahşet oynanır,öyle oynanır yani. Genişletmek için tıkla... OceanWraith dedi: Oyun mekaniği açısından Battlefield serisi içinde en sevdiğim 4'tür. Serverlar hala dolu, oynanır. Genişletmek için tıkla... Ce kade dedi: Oynanabilecek şekilde dolu. Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4 Genişletmek için tıkla... hadwiger dedi: Tabii ki oynanır. Genişletmek için tıkla... hadwiger dedi: Tabii ki oynanır. Genişletmek için tıkla... kade dedi: Oynanabilecek şekilde dolu. Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4 Genişletmek için tıkla... Smaug8 dedi: Evet oynanır serverlar dolu. Genişletmek için tıkla... Yusuf Cevizci dedi: Oynanır fakat son zamanlarda doluluk oranı olarak %70 civarı (+-27/32) dolu serverlara girdiğimde sadece 3-5 kişi oluyor. Buna bir anlam veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Saolun agalar Artı 0 Eksi
SuppleWaif7 dedi: Daha şimdi tekrardan indirdim oyuna girince server durumunun SS'ini atabilirim isterseniz. Bu arada benim ki Premiumsuz BF4 15 dakika oynadıktan sonraki notum: Oynanır baya oynanır, öyle böyle değil. Dehşet-ül Vahşet oynanır,öyle oynanır yani. Genişletmek için tıkla... OceanWraith dedi: Oyun mekaniği açısından Battlefield serisi içinde en sevdiğim 4'tür. Serverlar hala dolu, oynanır. Genişletmek için tıkla... Ce kade dedi: Oynanabilecek şekilde dolu. Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4 Genişletmek için tıkla... hadwiger dedi: Tabii ki oynanır. Genişletmek için tıkla... hadwiger dedi: Tabii ki oynanır. Genişletmek için tıkla... kade dedi: Oynanabilecek şekilde dolu. Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4 Genişletmek için tıkla... Smaug8 dedi: Evet oynanır serverlar dolu. Genişletmek için tıkla... Yusuf Cevizci dedi: Oynanır fakat son zamanlarda doluluk oranı olarak %70 civarı (+-27/32) dolu serverlara girdiğimde sadece 3-5 kişi oluyor. Buna bir anlam veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Saolun agalar
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #9 Oynanır. BF3 ve BF4 harici boş. BF1 zaten serinin en kötü oyunu. BF5 güzel oyun ama asla BF4 etmez. Artı 0 Eksi