Battlefield 4 Multiplayer Zevkli midir ?

DR.WİZ

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar ben call of duty oyuncusuyum, oyun bana öncesi gibi pek zevkli gelmediği için battlefield 4 geçmeye karar verdim. Nasıldır diye merak ettim ve bu konuyu açmaya karar verdim. Arkadaşlar oyunda genel taktik nedir mesela. Bazı videoları izlediğimde oyun bana zevkli geliyor. Oyunu yarın gidip 60 tl almayı düşünüyorum siz ne dersiniz. He birde arkadaşlar oyunu aldım diyelim aynı steam gibi aktifleştiricem ? Oyundaki tuşların hangisinin ne olduğunu söyler misiniz ? Mesela paraşüt nasıl açılır ? Medic ve ammo yere hangi tuşla atılır gibi ? :) Teşekkürler şimdiden.

Sizi bilmemde ben artık online oyun oynuyamıyorum. İnanılmaz derece sinirleniyorum.

Öncelikle şunu söyleyeyim. Battlefield 4 değil 3 oyuncusuyum. Fakat benzer oyunlar olduğu için yorumlama yapabilirim. Öncelikle taktikleri biz burada sayamayız. Sen kendin oynadıkça alışır çözersin. Oyunu nereden alacağını bilmiyorum fakat Origin'den Premium sürümünü alırsan daha iyi olur. Oyunu satın aldıktan sonra Origin üzerinden aktif ediyorsun. Oyundaki tuşlar bildiğimiz normal tuşlar. Zaten oyunda yüksekten atladığında paraşütün açılması için aşağıda boşluk tuşuna basmanı söylüyor. Bunun gibi her şeyde yazıyor. Multiplayer oynarken sana yüksek seviye adamlarda gelebilir düşük seviyede. O yüzden yabancılık çekmemek için ve ezilmemek için oyunun önce tek kişiliğini bitir. Daha çabuk kavrar daha kolay öğrenirsin.

Öncelikle şunu söyleyeyim. Battlefield 4 değil 3 oyuncusuyum. Fakat benzer oyunlar olduğu için yorumlama yapabilirim. Öncelikle taktikleri biz burada sayamayız. Sen kendin oynadıkça alışır çözersin. Oyunu nereden alacağını bilmiyorum fakat Origin'den Premium sürümünü alırsan daha iyi olur. Oyunu satın aldıktan sonra Origin üzerinden aktif ediyorsun. Oyundaki tuşlar bildiğimiz normal tuşlar. Zaten oyunda yüksekten atladığında paraşütün açılması için aşağıda boşluk tuşuna basmanı söylüyor. Bunun gibi her şeyde yazıyor. Multiplayer oynarken sana yüksek seviye adamlarda gelebilir düşük seviyede. O yüzden yabancılık çekmemek için ve ezilmemek için oyunun önce tek kişiliğini bitir. Daha çabuk kavrar daha kolay öğrenirsin.
Tek kişiliğini biter derken singlaplayer demek istediniz.

Bende BF 3 oyuncusu olarak yorum yapayım. BF 3'de değişmediğim tek bi oyun modu vardır o da Squad Death Match
oynadığım yerde pompalı/pusmak gibi şeyler yasak. Zaten giren herkez oyunu hemen hemen çözmüş oluyor. Oyunu çözmek istiyorsanız TD hiç oynamayın, daha çok güçlü oyuncular ile oynayın, onlar nasıl oynuyor onlara dikkat edin. Bunları uygularsanız oyuna alışmış olursunuz ama ilk oyuna başlıyacağın için kötü skorlar alman gayet doğal.

Premium alsam ne gibi yararı olur ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı