Battlefield 4 Multiplayer Zevkli midir ?

Bende Lowda 25 FPS Ultrada 25 FPS. Çözemedim gitti. :D

Bu arada eğer sürekli oynayacaksanız Premium alabilirsiniz. Önerim normal sürümü denedikten sonra çok hoşunuza giderse ekstra Premium paketi almanız.
Oyun hoşuma giderse tabi sürekli oynamayı düşünüyorum. Ama arkadaşım olursa daha iyi olur :)

Premium alırsanız CHINA RISING, SECOND ASSAULT, NAVAL STRIKE, DRAGON'S TEETH, FINAL STAND a özel silahları açma şansınız olur.
Tabi tek tek alırsanızda aldığınız paketin silahlarını açma şansınız oluyor, oyunu alın ama Premium u severseniz alırsınız. Seviceğini umuyorum

Premium alırsanız CHINA RISING, SECOND ASSAULT, NAVAL STRIKE, DRAGON'S TEETH, FINAL STAND a özel silahları açma şansınız olur.
Tabi tek tek alırsanızda aldığınız paketin silahlarını açma şansınız oluyor, oyunu alın ama Premium u severseniz alırsınız. Seviceğini umuyorum
Oyundaki silahları level atlayıncamı açılıyor ?

Battlefield 3'de hack kullanan var diye biliyorum. :)

Bende Lowda 25 FPS Ultrada 25 FPS. Çözemedim gitti. :D

Bu arada eğer sürekli oynayacaksanız Premium alabilirsiniz. Önerim normal sürümü denedikten sonra çok hoşunuza giderse ekstra Premium paketi almanız.
Hocam sanırım darboğaz oluyor sistemde.
Bu arada oyun ilk başlarda aşırı eğlenceli fakat inatçı bir kişiliğiniz var ise devam edersiniz bence.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı