Battlefield 4 Please Repair Game Hatası

Virüs programı açıksa kapatıp deneyin. Güvenlik duvarını kontrol edin.(Engelliyor mu?) Güvenlik duvarını kapayıp deneyin birde. Olmaz ise temiz bir format at ve sürücünü güncelle. Veya Origin'den indir. Cd çizilmiş veya bozukta olabilir.

Cevaplar için cok teşekkürler hocam elimde orjinal kurulum cdsi de var fakat CD den kurmuyor? Cd takılı install'a basıyorum hiç bir şey olmuyor sağ tik download diyorum internetten indiriyor CD den okumuyor?
Bak ilk önce 1 dvd tak oriğini aç kod'u oriğine yaz senin oriğin hesabına battlefield 4 gelsin 1 dvd çalıştır orda yüklendiğini göreceksin senden sırayla dvd'leri isteyecek.

Virüs programı açıksa kapatıp deneyin. Güvenlik duvarını kontrol edin.(Engelliyor mu?) Güvenlik duvarını kapayıp deneyin birde. Olmaz ise temiz bir format at ve sürücünü güncelle. Veya Origin'den indir. Cd çizilmiş veya bozukta olabilir.

Bak ilk önce 1 dvd tak oriğini aç kod'u oriğine yaz senin oriğin hesabına battlefield 4 gelsin 1 dvd çalıştır orda yüklendiğini göreceksin senden sırayla dvd'leri isteyecek.

Cevaplar için teşekkürler.
hocam şimdi güvenlik duvarını falan denedim fayda etmedi

Hocam dvd 1 i taktım oyunu etkinleştirdim zaten şu an my games de duruyor dvd 1 de install ve autorun ikisini de bastım sırayla ikisindede aynı yer geldi install dedim hiç bir şey olmadı bir an cd dönmeye başladı durdu 1 saat bekledim ne 2.cdyi istedi ne originden yüklediğini gördüm

Ya dvd de bir sorun var ya da okuyucunda. Cd'yi başka bir bilgisayarda deneyin. Setup virüs de kapmış olabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı