Battlefield 4 port 3659 hatası

Ben TP-Link markalı modem kullanıyorum.Ben kendim modem arayüzünden port açıyorum.Bir de sen nasıl açacağımı söyle ona göre yaptığım yanlış mı doğru mu anlayayım.Çünkü baktığım bütün sitelerde başka modemlerde port açıyorlardı o yüzden ben de pek emin olmadan bildiğim yollarla port açtım.

Bende de TP-LİNK var Battlefield 4 varken hiç sorun çıkmıyordu. TP-LİNK için port açmak biraz karışık. Araştır biraz. Başka çözüm yok, format atman gerekicek. Bu arada DNS felan kullanıyosan otomatiğe al.

Nomad yardımların için çok teşekkür ederim ama maalesef işe yaramadı.Başka çözüm yolu bilen varsa çok memnum olurum ama nomad bütün her şeyi söylemiş neredeyse yinede başka bir yol bilen varsa lütfen yazsın.

Çok şansızım.Modemi zaten daha yeni almıştım. :(

Arkadaşlar çözüm yolu bulan yok mu daha ?

Arkadaşlar sorunum çözüldü şükür.Çok basit bir çözümü var.Sadece ekran kartı driverini güncellemeniz lazım.

Smart port Forwarding adli programi kullanarak girebilirsiniz ama bazi sw ler yine ayni hatayi veriyor. Kurulum icin youtube dan yardim alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı