Battlefield 4 promo site açıldı!

Tayfun Kumaş

Megapat
An itibari ile Battlefield 4 promo site açıldı! Şu görsellere önem verilseydi keşke yada başka renkte olsaydı. Sanki BF3'deki 3 silindi yerine 4 konuldu. Sen COD olamazsın, olmamalısın!
İlk Trailer yakında, bakalım nasıl olacak?

Battlefield

Önceden konuşmak pek doğru değil. Crysis 3 de aynı grafik motorunu kullandı ama grafikler çok daha başarılı. ;)

Ben de merakla bekliyorum. Grafiklerde Crysis 3'ü geçeceğini sanmıyorum ama BF3'den daha iyi olacak.

Battlefield 3' ün ve 4'ün gtafik motoru Crysis 3 ile aynı değil. Battlefield serisi Frostbite ile Crysis serisi ise Cryengine motoruyla hazırlanıyor.
Diğer yandan "Diğer" oyunların grafik kalitesi olarak Crysis 3'e yetişmesine imkan yok ki, o oyun Cryengine 3 ile hazırlanmadığı sürece :)

Yok tabii ki o kadarını ben de biliyorum BF3 ve Crysis aynı grafik motorunu kullanmadıklarını. :D

Ayni motoru kullandı derken Crysis 2'den sonra 3'de de aynı motoru kullandı, fakat Crysis 3'ün grafikleri daha başarılı. Demek istediğim BF4 de 2'ci defa aynı motoru kullanıyor diye grafiklerin aynı olacağını sanmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben onu kastetmedim. Her oyun için yeni motor yapılmamalı zaten. Crytek, bunu yaptı ve bizi kötü alıştırdığını, 3. oyunda kanıtladı. Ben yazıdaki görseli diyorum: Battlefield 3'ün, 3 rakami backspace olmuş 4 yazılmış gibi. Görsel BF3 görseli demek istedim.

BF serisi zaten klasik Amerikan askerleri ve tanklarının rengini yansıtıyor beyaz beyaz ve bronz arasi bir renk. ;)

www.kaliteliresimler.com/data/media/6/zel_birlikler_Amerikan_askeri.jpg

Fakat sahneler umarım güzel olur. Grafikler büyük ihtimal aynı olmayacak daha iyi olacak ama aynı olsa bile zaten BF3 grafikleri yeterli.

En azından COD'den iyi olacak, ne kadar kötü olsa bile. ;)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı