Arkadaşlar battlefield 4 online oynamak istiyorum bu yüzden alcam fakat hangisini alacağıma şaşırdım her orjinal cd den multiplayer oynanıyor mu ? Bissürü modeli var limited edition aral var anlamadım bi açıklayıp link atar mısınız ?
Ya içinden cd çıkmıyor mu ? ozaman ben hiç kredi kartına bulaşmıyorum direk vatandan veya teknosadan alıyorum birde incelemelerine baktım içinden künye gibi birşey çıkıyor ben aldımı benimkinden de çıkar mikiHepsinde indiriyorsunuz, key olarak geliyor. Kutulu oyun devri bitti.
Kardeş valla bu işlerden hiçbirşey anlamıyorum dijital oyun originde olan oyunlara mı deniyorVatan yada Teknosa'dan almaya kalkarsanız yüksek fiyat ile kutulu alırsınız. Dijital oyun daha ucuzdur.
Çok sağ olun bu iyi oldu fakat internetten hızlı şekilde inmiyor deme sonuçta para veriyoruz amaHafta içi D&R'da gezinirken oyun reyonlarına bakmıştım orada Battlefield 4 indirime girmiş fiyatı 60TL idi. Eğer almak istiyorsanız bakabilirsiniz. İçinden cd çıkıyor, aynı zamanda birde kod çıkıyor. O kodu Origin hesabınıza girerek oyunu aktif ediyorsunuz. Ardından ister cd ile oyunu yükleyin ister internet üzerinden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.