Battlefield 4 Standard Edition ve Premuim Edition farkı nedir?

Daha fazla  
Battlefield 4 standard Edition Amazon Prime bedava geldi bana. Bende ama premuim Edition almak istiyorum. Daha mantıklı gibi. Sürekli ayrı almak istemiyorum. DLC'leri direk alayım premuim Edition daha mantıklı 70 TL mi ne Origin de.

Premium edition oyun ile beraber şuana kadar en az 2 defa bedava dağıtıldı diye biliyorum keşke haberiniz olsaymış ancak artık yapacak bir şey yok. Premium edition alınca sana bir sürü gold battlepack veriyor , 5 tane dlc veriyor ( dlc deyip geçme oyunun en büyük haritaları ve silahları china rising gibi) , oyuna girerken standart oyunculara göre sırada öncelik tanınıyor ve bazı özel skinler falan var alınır yani çok pahalı değilse fiyatını bilmiyorum bedava aldım.

Premium Edition oyun ile beraber şu ana kadar en az 2 defa bedava dağıtıldı diye biliyorum keşke haberiniz olsaymış ancak artık yapacak bir şey yok. Premium Edition alınca sana bir sürü Gold battlepack veriyor, 5 tane DLC veriyor ( DLC deyip geçme oyunun en büyük haritaları ve silahları China rising gibi), oyuna girerken standart oyunculara göre sırada öncelik tanınıyor ve bazı özel skinler falan var alınır yani çok pahalı değilse fiyatını bilmiyorum bedava aldım.

Artık herkes Battlefield 4 oynuyorlar Battlefield 2042 çöp olduğundan.

Artık herkes Battlefield 4 oynuyorlar Battlefield 2042 çöp olduğundan.
Doğru. İnsanlar günümüzde geçen bir Battlefield oyunu istiyorlar o yüzden 2042 çıkmadan çok heyecanlandık günümüzde geçeceği için ancak çöp oldu o yüzden BF4'den devam. Halen oynanır kaliteli bir oyun.

Doğru. İnsanlar günümüzde geçen bir Battlefield oyunu istiyorlar o yüzden 2042 çıkmadan çok heyecanlandık günümüzde geçeceği için ancak çöp oldu o yüzden BF4'den devam. Halen oynanır kaliteli bir oyun.

Zaten Battlefield 4 hala oynanır çünk Xbox indirmiştim baktım sunucuları dolu 64/64

Technopat Haberler

Geri
Yukarı