Battlefield 4 vs Battlefield 1

Abi net olarak Battlefield 4. Bu online savaş oyunlarının tillahı Battlefield 3 ve 4. O savaş atmosferini başka hiç bir oyunda alamazsın, tayyare ile eski silahlar ile savaşa girmektense ben modern silahlar ile savaşa girmeyi tercih ederim. Hele ki Operation Locker tarzı dar haritalarda ki o atmosfer...

Abi net olarak Battlefield 4. bu Online savaş oyunlarının tillahı Battlefield 3 ve 4. o savaş atmosferini başka hiçbir oyunda alamazsın, tayyare ile eski silahlar ile savaşa girmektense ben modern silahlar ile savaşa girmeyi tercih ederim. Hele ki operation locker tarzı dar haritalarda ki o atmosfer...

Hile problemi var diye gördüm forum da ama hala devam ediyor mu? Ve Online olarak daha çok kişi BF 1 de mi var BF 4 de mi?

Battlefield 1 daha yeni bir oyun, aktif oyuncu sayısı da 4'e göre daha fazla olsa gerek. Aslında buradaki kilit nokta, sizin hangi dönemde oynamak istediğinizle alakalı. İki oyunda keyifli, sadece arada dönem farkı var, belki BF1'in eski ve yavan silahları sizi sıkabilir veya tam aksine çok hoşunuza gidebilir. Dilerseniz kararınızı vermeden önce her iki oyunla da alakalı ilgili içerik üreticilerinden izleyerek bilgi edinin, hangisi hoşunuza giderse artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı