Battlefield 4 vs Battlefield 1

Radeyn

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangisi alınmalı? Battlefield 5'e verecek param olmadığı için ikisinden birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisinin savaş atmosferi daha güzeldir ve vereceğimiz paraya değer?

Tamamen zevk işi. Mesela ben modern savaş temalarını çok kurgusal buluyorum. WW1 temalı çok oyun olmadığını düşünürsek BF1 çok daha özel ve değerli geliyor gözüme

Sizce hangisi alınmalı? Battlefield 5'e verecek param olmadığı için ikisinden birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisinin savaş atmosferi daha güzeldir ve vereceğimiz paraya değer?
Ben Batllefield 1'i tercih ederim , daha güncel bir oyun ayrıca kanser kitleside yok denilebilir 1660ti ile rahatça oynayabilirsin

Tarihi şeyleri sevdiğim için BF1'de gaza gelerek, arkada mehter açarak oynuyorum oyunu :) eğer modern seviyorsan BF4 al tarihi şeyleri seviyorsan BF1 veya BF5. Biraz daha bütçene ekleyip BF5 kod alabilirsin, aktif serverlerda çeşitli modlarda daha keyifli olacağını düşünüyorum 5'in.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı