Battlefield 5, 2. Dünya Savaşını Konu Alacak

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

EA Games’in yakında duyuracağı yeni Battlefield oyunun 2. Dünya Savaşı’nda geçeceği konuşuluyor. Battlefield 1 ile oldukça başarılı bir satış yakalayan EA, yeni Battlefield oyunu üzerine çalışmalara başladı. 25 milyon satışı geçen BF1’in ardından gelecek oyunun Battlefield 2 değil, Battlefield 5 adını alacağı söyleniyor. Bu durumda Electronic Arts, BF1 istisnasını geride bırakarak seriye Battlefield 4’ten devam […]

Battlefield 5, 2. Dünya Savaşını Konu Alacak Technopat

Daha fazlası...

Battlefield 1 benim açımdan yeterince tatmin edici bir oyun oldu ve çoğu kesim tarafından da beğenildi. Acele etmeden kaliteli bir iş çıkarırlarsa yine çok beğenilen bir oyun olacaktır.

İnşallah, bad company serisinin devamı olmaz 2.dünya savaşı iyi olur gerçekten ama onu DLC olarak yapmalilar. Bu arada açık arttırmaya almayacakları halde teklif verenlere selam olsun! Tam sıra bana gelmek üzereydi. @Recep Baltaş Bu arada hediye edeceğinizi açık arttırma konusuna yazabilirdiniz. En azından şansımı denerdim. Anlaşılan ProfTech'e sistem satmak istemediniz. :/

Son olarak ekim de Origin'e bakın. :)

@Ali Güngör Oyun motoru farklı olacak mı?

Yine mi alman vuracağız ? Sıkmaya başladı artık bu eski tarih oyunları, bence BF4 tarihinde devam etmeliydi. COD gibi olmasın da.
Battlefield 2-3-4-Hardline hep modern savaş işlendi, sadece ilk Battlefield olan BF 1942 2. Dünya Savaşı temalıydı. (PS3 için çıkan BF 1943 saymazsan o da zaten çok tutmadı)

Battlefield için 2. Dünya Savaşı temalı olacak diye şikayet etmek yersiz adamların 16 sene önce yapılmış bir oyunu var. Bence çok yerinde ve doğru bir seçim, Call of Duty WW2 ön sipariş almış biri olarak son derece hayal kırıklığına uğradım ama Battlefield V kesinlikle beni üzmeyecektir.

İnşallah, bad company serisinin devamı olmaz 2.dünya savaşı iyi olur gerçekten ama onu DLC olarak yapmalilar. Bu arada açık arttırmaya almayacakları halde teklif verenlere selam olsun! Tam sıra bana gelmek üzereydi. @Recep Baltaş Bu arada hediye edeceğinizi açık arttırma konusuna yazabilirdiniz. En azından şansımı denerdim. Anlaşılan ProfTech'e sistem satmak istemediniz. :/

Son olarak ekim de Origin'e bakın. :)

@Ali Güngör Oyun motoru farklı olacak mı?
Bence bad company 2 atmosferi ve müzikleri konusunda başarılıydı, benzerini bulamadım.

Battlefield 2-3-4-Hardline hep modern savaş işlendi, sadece ilk Battlefield olan BF 1942 2. Dünya Savaşı temalıydı. (PS3 için çıkan BF 1943 saymazsan o da zaten çok tutmadı)

Battlefield için 2. Dünya Savaşı temalı olacak diye şikayet etmek yersiz adamların 16 sene önce yapılmış bir oyunu var. Bence çok yerinde ve doğru bir seçim, Call of Duty WW2 ön sipariş almış biri olarak son derece hayal kırıklığına uğradım ama Battlefield V kesinlikle beni üzmeyecektir.

Sadece BF için demiyorum, kabak tadı veriyor bu 2. dünya savaşı artık. Seneye ne çıkartacaklar bakalım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı