Battlefield 5 beni çok zorluyor

Gelen cevaplar için çok teşekkür ederim. Bahsettiğiniz her şeyi deneyeceğim. Bu arada hz konusuna cevap vereyim, monitör 144 hz ama BF5'te aldığım fps 75 civarı. 144 hz avantajından yararlanamıyorum yani.
Future Frame Rendering kapalı yeterli FPS alabiliyorsanız kapatın. Gecikmeyi azaltıyor.

Maalesef o olmadan stabil 60-70 fps alamıyorum. Onu kapatınca grafik ayarlarımı bozmak zorunda kalıyorum.
İşlemci sanırım 4/4, zamanında ben de stabil ve akıcı elde ettiğim 85-100 FPS arası değerleri future frame rendering ayarını kapatarak elde edemiyordum. Açınca çoğu sistemde genel olarak ciddi manada bir performans artışı gözlemleniyor, açıkçası kapatıp da tam tersini yaşayanı da görmedim belki varsa da o da über düber sistemlerde oluyordur diye düşünüyorum..

Maalesef eski ve 4/4 bir işlemci. i5 6500... Neyse artık, öyle böyle idare edeceğim. Teşekkürler cevaplar için.
Bu arada videoyu izleyip, aynı harita ve silahla biraz oynadım. Gerçekten etkiliymiş. Biraz bu şekilde oyuna alışmayı bekleyeceğim. Tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:
Silahı seviye 4 yaptıktan sonra özelleştirme ile tam işlevsel yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…