Battlefield 5 beni çok zorluyor

Gelen cevaplar için çok teşekkür ederim. Bahsettiğiniz her şeyi deneyeceğim. Bu arada hz konusuna cevap vereyim, monitör 144 hz ama BF5'te aldığım fps 75 civarı. 144 hz avantajından yararlanamıyorum yani.
Future Frame Rendering kapalı yeterli FPS alabiliyorsanız kapatın. Gecikmeyi azaltıyor.

Maalesef o olmadan stabil 60-70 fps alamıyorum. Onu kapatınca grafik ayarlarımı bozmak zorunda kalıyorum.
İşlemci sanırım 4/4, zamanında ben de stabil ve akıcı elde ettiğim 85-100 FPS arası değerleri future frame rendering ayarını kapatarak elde edemiyordum. Açınca çoğu sistemde genel olarak ciddi manada bir performans artışı gözlemleniyor, açıkçası kapatıp da tam tersini yaşayanı da görmedim belki varsa da o da über düber sistemlerde oluyordur diye düşünüyorum..

İşlemci sanırım 4/4, zamanında ben de stabil ve akıcı elde ettiğim 85-100 FPS arası değerleri future frame rendering ayarını kapatarak elde edemiyordum. Açınca çoğu sistemde genel olarak ciddi manada bir performans artışı gözlemleniyor, açıkçası kapatıp da tam tersini yaşayanı da görmedim belki varsa da o da über düber sistemlerde oluyordur diye düşünüyorum..
Maalesef eski ve 4/4 bir işlemci. i5 6500... Neyse artık, öyle böyle idare edeceğim. Teşekkürler cevaplar için.
Sistemini bilmiyorum ama BF5 oynarken monitörde 60 HZ'den 144 HZ'e geçmem çok etkiledi. BF4 ve BF1'de 60 HZ monitör işimi görüyordu ama BF5'in hızından mıdır nedir 144 HZ ile namlu hedefi rahatça takip ediyor. Assault'da Gewehr 43 her mesafeden gövdeye 3 atış düşmanı öldürmeye yetiyor. Her mesafede stabil.
Sniper'da ZH29 (orta-uzak ve orta mesafe) veya gece görüşlü ve susturuculu silahını (adı aklımda değil, orta-uzak ve yakın mesafe) kullanıyorum.
Diğer sınıflarda ise haritaya ve oynayış tarzınıza göre silah seçimi önemli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada videoyu izleyip, aynı harita ve silahla biraz oynadım. Gerçekten etkiliymiş. Biraz bu şekilde oyuna alışmayı bekleyeceğim. Tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:
Maalesef eski ve 4/4 bir işlemci. i5 6500... Neyse artık, öyle böyle idare edeceğim. Teşekkürler cevaplar için.

Bu arada videoyu izleyip, aynı harita ve silahla biraz oynadım. Gerçekten etkiliymiş. Biraz bu şekilde oyuna alışmayı bekleyeceğim. Tekrar teşekkürler.
Silahı seviye 4 yaptıktan sonra özelleştirme ile tam işlevsel yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı