Çözüldü Battlefield 5 grafikleri çok kötü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

merkestayn

Centipat
Makaleler
1
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Merhaba oyunu oynarken böyle yerler bir garip piksel piksel insanların gameplaylarına baktım full ayarlarda oynuyorum. Daha güzel gözüküyor. Sebebi nedir?

Ekran Görüntüsü (35).png

Resolution scale 200 yap.

Muhtemelen boyle yapinca cozulecek. Keskinlestirme kisisel bir şey denilebilir. Kesinlikle acmanizi, ama kendinize gore ayarlamanizi oneriyorum.

Muhtemelen boyle yapinca cozulecek. Keskinlestirme kisisel bir şey denilebilir. Kesinlikle acmanizi, ama kendinize gore ayarlamanizi oneriyorum.
Yok hocam açmam ya patatese döndü oyun.

Bende de vardı ekranda karıncalaşma gibi de pek dert etmedim Single bitirip sildim BF1 daha güzel geliyor bana.

Hocam hangi ayar ben mi körüm bulamadım.

Dediğiniz ayarı uzun uğraşlar sonucu buldum düzeldi FPS'si de düzeltti :D

AMD ayarlarını keskinlik dışında ellememe gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@merkestayn doku filtreleme kalitesini Yüksek yapin keskinlestirmeyi 100 yaptiginiz bolumun altlarinda.

Su an AMD Software'de performans olarak ayarliysa kalite olarak ayarlayin manuel olarak.

İslem olcegi, goruntu olcegi gibi seylerin birden fazla degisik ismi olabiliyor. Advanced kismindan baska grafik, cozunurluk ayarlama yok mu? Belki goruntu kismindadir oyunun.

Merhaba oyunu oynarken böyle yerler bir garip piksel piksel insanların gameplaylarına baktım full ayarlarda oynuyorum. Daha güzel gözüküyor. Sebebi nedir?

Eki Görüntüle 2418319

Film greni ayarını kapat. Bence keskinliği fulleme çünkü keskinliği fullersen ekran çok kötü gözükür. %30-%40 ayarlarında tutmaya çalış. Ayrıca alan derinliği Motion blur gibi özellikleri kapatmanı tavsiye etmem çünkü onlar oyunun atmosferini arttırıyor. Ayrıca oyun çözünürlüğünü ekran çözünürlüğünle eşlersen daha net bir görüntü görürsün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı